reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

dzień dobry kwietniówki:)
noc, bez komentarza. mała fika więc to mnie cieszy. reszta.. e tam.
zaraz biorę sie za pranko malutkowych ciuszków. moze jakiś mały rajd z mopem? ale tylko może :)
M o Dniu Kobiet nie zapomniał :) ma szczęście ;-)

popieram dziewczyny anawoj, pojechałabym i już chciała zostać, szkoda tak ganiać:tak:

reklama
Witajcie. :*

Alexandra - wspaniale, że Mały tak ładnie się rozwija. :) Myślę, że Nela sama się niebawem odezwie i Wam wszystko opisze. Na razie odpoczywa i dochodzi do siebie.

Ja idę zaraz do ordynatora walczyć o to, żeby mi usg już w ten czwartek zrobili, bo przy tym leku powinnam być częściej niż raz na 2 tygodnie monitorowana. No ale i tak już wiem, że wcześniej jak w przyszły czwartek do domu nie wyjdziemy... :( Czyli jeszcze minimum 10 dni w szpitalu... Nie chcę narzekać, naprawdę, w sumie nie dzieje mi się tutaj krzywda... Ale to już trzeci tydzień tu, a w sumie będzie miesiąc. :( Albo i więcej. I już po prostu czasem mam DOŚĆ. Bo ileż można tv oglądać, czytać książkę, patrzyć w sufit, słuchać rejwachu na korytarzu, leżeć pod kroplówkami, ktg itd...

Anawoj
- jestem z Tobą myślami, będzie dobrze!

Witojcie i wszystkiego naj!!!!!!

Zobacz załącznik 334566
dranissimo Ale ze jak? Pokupowalas juz róze? Jesli tak to pdziwiam, moj lekarz w 26-tym tygodniu powiedzial ze dziewuszka a ja nadal mam momenty ze sie zastanawiam czy kawaler nie wysoczy;-) A u was 50 na 50 no no
alexandra_73 ślicznie rosnie Oliver, ucaluj go od kazdej z osobna;-)
anawoj w takim razie powodenia

A ja sie musze ogarnac do szpitala na wizyte, noc mialam bardzo spokojna, tylki 1 pobudka:-)
Milego dnia

anawoj, bardzo dobra, męska decyzja podjęta w dzień kobiet :-). jak juz będziesz na miejscu i bedziesz wiedziała co i jak to daj znać, bo będziemy tu umierały z niecierliwości.

normalnie zaraz się pobeczę.
żeby było ciekawiej , to mój Paweł akurat dziś musiał do Mławy jechać. więc czekam jak na szpilkach do jego powrotu ( mam nadzieję, że do 15 wróci) a potem grzejemy .z tego wszystkiego, to się nie zdziwię, jak faktycznie zacznę rodzić ;-)
chyba sobie jeszcze popanikuję trochę, a potem wezmę się za robotę. moja torba w bagazniku ( w mławie, hehe) ale dom trzeba ogarnąć i obiad dzieciom zrobić. jeszcze nie wierzę, że to może być już dziś. jakoś tak dziwnie...boję się, ze będę miała nadzieję, a tu każą do domu jechać...albo zalegnę na obserwacji.

Krakowianko - wiem jak w szpitalu mozna obłędu dostać, więc współczuję. z drugiej strony, masz opiekę . dużo cierpliwości kochana, trzymaj się i molestuj pana ordynatora o badania.

i widzicie, czego nie zrobię, żeby ten brąz zdobyć. :-D (a poważnie, to boję się)

reklama
Rób wszystko, żeby Cię nie odesłali :-)
Fajnie, że Twoja torba jezdzi sobie bez Ciebie. To bardzo praktycznie rozwiązanie :-D

Jedno jest pewne, że dużo fajniej się jedzie do szpitala na konkretny termin i godzinę. Nie stresuj się, zrelaksuj i korzystaj z ostatnich chwil ...

Do góry