reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

a moj to ostatnio tak pupe wypina ze az mnie skora strasznie boli. Normalnie momentami jest tak naciagnieta ze prawie jego rowek widze :-D hahaha
wtedy tak namacalnie moge go dotkac (tez sobie wybral czesc po ktorej matka ma go dotykac :-) ) i sie rozczulic... ahhh... :-)

reklama
No nic, chyba jestem ostatnia :-) ide lulu, do poczytania jutro :-D

u nas misja "mycie okien i drzwi" wiec nie wiem czy dopiero znowu wieczorkiem tu nie zawitam :-D

a wlasnie mam nr tel do 4 osob z BB z czego 3 sa albo w szpitalu, albo choruja i tylko jedna biedna aenye ktora wciaz funkcjonuje :-)
kogo nr moge sobie jeszcze zapisac wrazie czego??

Ja nie mam zadnych nr bo nie wiem skad sie je bierze? :-D Tzn wiem, ze jest jakis sekretny watek z numerami dla wtajemniczonych ;-)

No nic, chyba jestem ostatnia :-) ide lulu, do poczytania jutro :-D

u nas misja "mycie okien i drzwi" wiec nie wiem czy dopiero znowu wieczorkiem tu nie zawitam :-D

a wlasnie mam nr tel do 4 osob z BB z czego 3 sa albo w szpitalu, albo choruja i tylko jedna biedna aenye ktora wciaz funkcjonuje :-)
kogo nr moge sobie jeszcze zapisac wrazie czego??

ja pierdziu mojego nr tel nie masz!!! no wiesz co!!!! a jak trzeba Ci bedzie cos o pościeli poopowiadać to kto jak nie ja?:p

anateysza witaj

ja mam jazdę na tosty z szynką i serem żółtym, właśnie 4 zjadłam:) znowu będę umierać z przejedzenia.

nie pamiętam co komu popisać.

dzięki za zaproszenie na grilla, faktycznie pościeli jeszcze nie mam, ale prawie już mam:) na następnego się załapię;) jak już będzie alkohol hahaha

aenye dobrze że z D lepiej. zapalił czy xbox zadziałał?:-D

cześć KOBIETY:-)
dzisiaj nasz dzień - możemy sobie dzisiaj dogadzać jak tylko chcemy;-) wczoraj o 21ej zabrałam się za zrobienie sernika na zimno z brzoskwinkami i mnóstwo czekolady dodałam tak że od rana mogę się gościć:-)

Ale miałam dziś sen - ogromna pszczoła z kłami jak jaki mamut mnie goniła :szok: masakrowała pokolei drzwi w domu i strzelała z tych kłów a nikt nie chciał pomóc:szok:

A wiecie co, przed momentem tata wpadł z tulipanem:-) jak wiosennie w pokoju się zrobiło:-)

anateysza hej hej

dzien dobry dziewczynki,

witam pokarnawalowo,zwloklam sie z lozka i probuje wpasc "w rytm"...u nas wczoraj ostatki karnawalowe,ktore tego roku uplynely cicho i spokojnie, bezkostiumowo ale za to w towarzystwie niunia:happy:,ktory musze sie pochwalic wazy juz 1700g!!!!!!jeszcze 100g i przeniosa nincia do normalnego lozeczka:happy::happy:oooo jak sie ciesze!!!!

wiecie cos wiecej co u neli???...czy cos moze przegapilam????

baby - gratuluje udanej wizyty!!!!adrianek rosnie jak na drozdzach!!!

asiunia - ale narobilas mi smaka,tymi chrupiacymi mieskami...:tak:

anateysza - witaj!!!

anawoj śmigaj na grilla do asiuni.
lot samolotem-zmiana ciśnienia-poród gotowy, a dziecko będzie miało darmowe przeloty:-D tylko jakiś wypaśny lot sobie weź, a nie wizzaira bo jeszcze padnie i darmoszka przepadnie :[/B]

dobry pomysł!! do tej pory latałam tylko Alitalią i AirFrance. jakoś nie mam zaufania do tych tanich lotów i wazny dla mnie jest mój spokój ducha i....wygoda. kłopot polega tylko na tym, że na 50% skończy się na CC. czekam do rozpoczęcia akcji, żeby potem "ładniej" wszystko funkcjonowało, ale nikt nie da mi gwarancji, że dam radę SN bez komplikacji powaznych, dlatego musiałabym jeszcze zafundować bilety całemu zespołowi medycznemu....a to trochę droga impreza by wyszła:-D

Baby moze tak ok 14? Pomimo wszystko juz ok 5 sie robi chlodno wiec mysle ze na jutrzejszy obiadek sobie strzelimy BBQ :-) i jakas salateczka

anawoj bierz Brithish Airways - to nie padnie a w 1 klasie jest marzenie - no i cena taka ze Cie nie stac (i mnie - bo ja lecialam economy class :-( ) :-D hihi
Morgaine a Ty co tez bierz te linie i przy okazji sie zachaczysz :-)
chociaz nie... Ty jeszcze nie masz poscieli!:confused2:

eee. no może by się uzbierało na jeden bilet pierwszej klasy?? najwyżej kredyt jakiś czy cóś hihi. jak kupowałam rok temu bilety do Paryża ( dokładnie na miesiąc przed wylotem) wyszło mi 2400pl za 4os+roczne dziecko....ale widziałam też takie za 7tys/os....marnowanie pianiąchów na mój gust
a grilla to bym zjadła. oj tak, tak. ja bardzo mięsożerna jestem. wszelkie karkóweczki, szaszłyczki mniam mniam...a do tego sałatka ziemniaczana z kalafiorem i pomidorami z sosem jogurtowo-majonezowym i ziołami

ojej...aż głodna się zrobiłam ( a dopiero śniadanie zjadłam)

Dzień Dobry Wszytskim Brzuchatkom i wszyyyyyssssttttkkkiieeeggooooooooo naaaaaaaajleeepszeeeeeeeeeggggggggggooooooo w tym dniuuuuu!!!! Przede wszystkim łatwych porodów, mało szwów i zdrowych dzidziulek!!!!
A specjalnie na tę okazję za oknem prześlicznie świeci słoneczko już od samego rana :-).

Nową kwietniówkę witam również i ja :-).

reklama
anawoj kurcze a nie lepiej umówić się na cc w Twoim przypadku. jeśli poród będzie postępował za szybko to możesz nie zdążyć!!

moja kumpela przy drugim dziecku teraz tak miała, dziecko miało ułożenie pośladkowe i akcja postępowała tak szybko że ledwo zdążyli ją na stół wziąć, bo jak się już zagnieździ pupa/głowa w kanale rodnym 'za nisko' powiedzmy to nie ma odwrotu...a Ty jeszcze 100 km chcesz jechać??!!

Do góry