reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

dzien dobry dziewczynki,

witam pokarnawalowo,zwloklam sie z lozka i probuje wpasc "w rytm"...u nas wczoraj ostatki karnawalowe,ktore tego roku uplynely cicho i spokojnie, bezkostiumowo ale za to w towarzystwie niunia:happy:,ktory musze sie pochwalic wazy juz 1700g!!!!!!jeszcze 100g i przeniosa nincia do normalnego lozeczka:happy::happy:oooo jak sie ciesze!!!!

wiecie cos wiecej co u neli???...czy cos moze przegapilam????

baby - gratuluje udanej wizyty!!!!adrianek rosnie jak na drozdzach!!!

asiunia - ale narobilas mi smaka,tymi chrupiacymi mieskami...:tak:

anateysza - witaj!!!

kurcze, alexandra, cieszę się, żę Oliver tak szybciuchno rośnie. Juz niedługo będziesz mogła Go ściskać non stop :-).

reklama
Witam się i ja
Aleksandra Super ze Synuś pięknie przybiera .
Dla szpitalnych kwietniówek zdrówka życzę Trzymajcie się dziewczyny będzie dobrze musi być
Widzę ze przy końcówce zawsze coś musi wyskoczyć ech jak nie urok to ....

Miłego dnia i wszystkiego naj w DNIU KOBIET :)

Ja nie mam zadnych nr bo nie wiem skad sie je bierze? :-D Tzn wiem, ze jest jakis sekretny watek z numerami dla wtajemniczonych ;-)
jest watek wewnetrzny - znaczy sie grupa. Napisz do ktores z moderatorek bo to one musza Ci wyslac zaproszenie :-)

ja pierdziu mojego nr tel nie masz!!! no wiesz co!!!! a jak trzeba Ci bedzie cos o pościeli poopowiadać to kto jak nie ja?:p
No ok to juz lece zapisywac :-D no tak ja juz sobie nie wyobrzam dnia bez Twoich codziennnych dewacji na temat poscieli :-D

asiunia - ale narobilas mi smaka,tymi chrupiacymi mieskami...:tak:
to wpadaj :-D a tak serio to ciesze sie z z malym coraz lepiej :-) nim sie obejzysz bedziecie juz w domku :-)

a u nas znowu slonko od rana, a moje chlopy spia (no oprocz tego co mieszka u mnie pod serduchem, bo ten to kopie jak zwykle :-D) :-D

Witajcie Babeczki i najlepszego w naszym dniu
M obudził mnie i niunie bukietami tulipanów :-) jakże miło i wiosennie mamy teraz w pokoju

Witam także nową Kwietnióweczkę

Aleksandra_73 maleństwo przybiera " jak na drożdżach":-) oby tak dalej

Miłego dnia dla wszystkich Kwietniówek, a chorowitkom zdrówka i pozytywnej energii życzę:tak:

Morgaine - no właśnie "trochę" mnie to niepokoi. w sumie wolałabym umówić się na konkretny dzień i godzinę i już. tydzień temu lekarz stwierdził, że główka jeszcze się nie wstawiła, a ja jak tylko poczuję pierwsze symptomy porodu, mam lecieć do nich. trudne to dla mnie. bo łomżyński szpital nie widzi problemu w rodzeniu dużych dzieci po cc, więc nie chcę ryzykować, Wyszków ma lepsze podejście...ale nie chcą mnie położyć jeszcze i już. nie do końca to rozumiem. licze, że we wtorek (jeśli wcześniej nic się nie zacznie) na wizycie podejmie decyzję o cc i już.

witam porannie :-) u mnie tez slonce w koncu :-) jak narazie mezczyzni sie nie popisali bo jeden obudzil mnie o 6:20 a drugi zamiast powiedziec "kochanie to ja zejde z mlodym" to spi w najlepsze, ale co tam odbije sobie pozniej ;-)
Alexandra maly rosnie w oczach super :tak:
Magdziarkas Ty to masz sny :-D ogladalas jakis horror moze wczoraj czy to twoja wyobraznia? :-D
Udanego Dnia Kobietki bez zadnych ekscesow brzuszkowo-dzidziusiowych, no moze poza Anawoj :-)

anawoj kurde chcesz jeszcze tydzien czekac.
wiesz co ja chyba mimo wszystko pojechalabym do szpitala, zaczela sciemniac ze cos mnie boli i zostala na patologii ciazy do dnia porodu. ale z drugiej strony lez tam do 20tego!!
ale znowu... jezdzij 100km w te i z powrotem z kazdymi symptomami porodu...

Witajcie kobietki. Wszystkiego najlepszego dla Was, udanych i szybkich porodów, zdrowych dzieci i wytrwałości w pierwszym roku ;)

Ja też nie mam pojęcia, gdzie Wy macie te wszystkie numery do siebie :-(

Alexandra, super że dzidzia tak rośnie ! Tak trzymaj :-)

Anawoj, ja tez bym pojechała i ściemniła, żeby tylko już tam być i mieć święty spokój.

Dzień dobry!!!
Taki piękny dzień,że szkoda go na siedzenie w domu.Czekam tylko aż Marysia obejrzy jedynkowe przedszkole i wyruszamy w plener"))

alexandra-no proszę jak Oli ładnie przybiera,super,cieszę się razem z Tobą!!!

anawoj-wywołaj tego Twojego Michasia,niech też da Ci trochę radości a nie tylko niepewność...kiedy???

Tym,które mają wizyty-życzę powodzenia i czekam na info

No i udanego dnia,świętujcie kochane-choćby dla samych siebie i własnego samopoczucia:))

reklama
dzięki dziewczyny. podjęłam męską decyzję
zadzwoniłam do doktora, na 17 mam być w Wyszkowie. powiedziałam, że tragicznie się czuję, jak on to określa "śluzuję" ( tia od dwóch miesięcy) puchnę - to akurat prawda, a skurcze nie dająmi żyć. ciąża donoszona, chce cc i już. powiedziałam, że zaczynam panikować.
mam nadzieję, że na próżno nie każe mi jechać. kładę się i już. zaraz najem się na zapas, potem 6-7h bez jedzenia to może jeszcze wieczorem mnie potnie.
nie wiem na co ja liczyłam, że ot tak poczekam jeszcze tydzień z tymi skurczami...a potem będę się telepać 2h i nogi zaciskać....albo na trasie łomża-wyszków Paweł będzie odbierał poród....

Do góry