reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Laseczki wszystkiego najlepszego dla Was wszystkich w nasze święto

a moj to ostatnio tak pupe wypina ze az mnie skora strasznie boli. Normalnie momentami jest tak naciagnieta ze prawie jego rowek widze :-D hahaha
wtedy tak namacalnie moge go dotkac (tez sobie wybral czesc po ktorej matka ma go dotykac :-) ) i sie rozczulic... ahhh... :-)

Mój mały tez sie pupą wypina żeby go głaskać jak zaczne głaskać to trochę odpuszcza a jak przestaję to znowu sie wypina :-D

Anawoj trzymam kciuki za CC i czekam na fotki Michasia

Krakowianko w szpitalu jest cięzko, ale jeszcze troszkę dasz radę :-)

Alexandra Oliwier rośnie jak na drożdzach, już niedługo będziecie się cieszyć sobą w domku :tak:

Margola mam nadzieję, ze przetrwałas jakos noc i nie zadrapałaś się ;)

reklama
Ducha co racja to racja ;-) plan na dziś był taki umyć okna, no ale w 37tyg to chyba nieeeeee wypada, wiec zmiana planów i oko już zrobione a i włoski pofarbujemy, coby za jakiś czas na porodówce siwizną i odrostami nie straszyć :-D

Wszystskiego najlepszego w Naszym dniu:)
obudziłam się niedawno i tak siedzę i znowu mialam troche schizy ze Mela sie nie rusza-wyczulam że na górze po prawej stronie coś mi wystaje i tak nie za mocno zaczęłam pukać do niej i się obudziła-wyrodna matka jestem budzę bez powodu moje dziecko-ale troszkę się uspokoiłam a on kilka razy porozciągasła sie i dalej śpi:)staram sie nie wariować ale chyba nie umiem-dobrze że jutro mam wizyte u moje pani doktor.
Alexandra tak się cieszę że wszystko dobrze u Was i że Olivier już taki duży chłopak:)
Anawoj-też trzymam mocno kciuki za dzisiejszy dzień;)
Krakowianko jesteś naprawdę bardzo dzielna-wilmek ma rację już niedługo:)trzymaj się:*
ducha masz rację-na razie posiedzę sobie w mojej piżamce/dresiku jeszcze ale za nim mąz wróci z pracy chyba się ubiore jakoś trochę łądniej i umaluję:)
Miłego babskiego dnia dziewczynki:*

wszystkiego co najlepsze kobietki!!! abyśmy dotrwały do bezpiecznych terminów i cieszyły się zdrowymi maluszkami

ja póki co jakoś się trzymam,leżę grzecznie i jest ok (tak mi się wydaje) jutro wizyta u gin i usg wiec dowiemy się szczegółowo co tam się dzieje i czy mam szykować się wcześniej...nie mogę się już doczekać żeby zobaczyć mojego malucha i uspokoić się że wszystko z nim ok. jestem też ciekawa ułożenia...bo jakoś trudno mi z ruchów wywnioskować a do tej pory był główka w górę jeszcze...
trzymajcie się dzielnie

Ja tam zawsze umalowana :) Bez makijażu jak bez ręki.

Margola, mówię Ci poważnie - obwiąż sobie nogi bandażem.

kochana, technicznie nie wiem jak miałabym to zrobić, musiałabym się cala zabandażować! to jest nie realne! co chwila swędzi cos innego. i jak podrapie nogi, to zaraz ręce, potem twarz, i znowu ręce i klata i plecy i nogi i tak na okrągło...
na stopy założyłam takie skarpety uciskowe ale nie utudniaja one dostępu. pisałaś o ranach i strupach wcześniej. ja nic takiego nie mam, nawet nie ma śladu drapania, a cocham sie cały czas!

reklama
Do góry