reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Cześć Dziewczyny!
My też czekamy na nasze kwietniowe maleństwo. Termin mam na 12 kwietnia (mam nadzieję, że nie będzie to 10 kwietnia :-/)
Na świat ma przyjść nasz synek Kubuś. Nasza córcia Julcia też nie może się doczekać.

Inga witaj :-) 10 kwietnia byłby dla Ciebie najpiękniejszą datą. Ja będę miała Pierwszą rocznicę ślubu... Braliśmy właśnie w ten feralny dzień...

erba u mnie też 7 na plusie.. przerażona jestem...

Idę robić zapiekanki dla mężusia.. sobie daruje, zjem lepiej jabłuszko ;-)

Z tą wagą to jeszcze nie jest tak żle , ale jak bede tak przybierac to mlody bedzie niezle wazył juz teraz ma ponad 1 kg wiem ze powinam sie cieszyc ze dobrze rośnie ale jak to bedzie na porodówce

erba tylko się cieszyć, że dzidzia tak się rozwija! chyba lepiej większe dzieciątko, niż mniejsze- będzie silniejsze, przynajmniej ja tak to odbieram
ja chudzina, ledwo 2,5 kg na plusie, więc dzidzia pewnie też będzie malusia :/

erba tylko się cieszyć, że dzidzia tak się rozwija! chyba lepiej większe dzieciątko, niż mniejsze- będzie silniejsze, przynajmniej ja tak to odbieram
ja chudzina, ledwo 2,5 kg na plusie, więc dzidzia pewnie też będzie malusia :/

ja się cieszę :) tylko wiem ze bedzie miał ponad 4kg i to troszku mnie przeraza corcia miala 3900 i nie było zle i teraz tez mma taką nadzieje :)
ale wiesz wcale nie powiedziane ze Twoja dzidzia bedzie malusia

Witajcie!

Ostatnie dwa dni nicnierobienia a dziś to nawet czasu usiąść nie miałam,non stop w ruchu i to mi się podoba:)
Dostałam dziś płaszczyk,który wylicytowałam na allegro,później go wkleję na wątek zakupowy-naprawdę za tę kasę się opłaciło!

futuremummy-witaj!
kasia-witaj!

Mnie na razie żadne skurcze nie łapią,mg też nie biorę.A w pierwszej ciąży jak złapał mnie skurcz,to wstać nie mogłam,a ból nie do zniesienia-więc współczuję tym,które przez to przechodzą..
A jak z opuchnięciami?Puchną Wam nogi na tym etapie czy jeszcze nie?
Kurcze,bo u mnie-odpukać-poza tymi trzema miesiącami z wymiotami-to ciąża pierwsza klasa..Nawet w butach na obcasach mogę długo wytrzymać i nic mnie nie piecze ani nie puchnie...Miałam jeszcze o coś zapytać,ale teraz zupełnie mi to wyleciało...
Tak więc życzę spokojnej nocki i kolorowych snów:))

Witajcie,

ja w poprzedniej ciąży mało przytyłam, a córcię miałam standardową 3450, a na plusie tylko 9 kg.

Inga witaj. Ja mam termin na 10.04, ale z miesiączki, więc pewnie się nie wpasujemy.

reklama
mamusiaDorusia zazdroszczę fajnej ciąży, a co do puchnięcia nóg, to mi nie puchną, ale może to dlatego, że wcale nie chodzę, tylko leżę w domu

Do góry