reklama
lilou
Fanka BB :)
Inga witaj :-) 10 kwietnia byłby dla Ciebie najpiękniejszą datą. Ja będę miała Pierwszą rocznicę ślubu... Braliśmy właśnie w ten feralny dzień...
erba u mnie też 7 na plusie.. przerażona jestem...
Idę robić zapiekanki dla mężusia.. sobie daruje, zjem lepiej jabłuszko ;-)
erba u mnie też 7 na plusie.. przerażona jestem...
Idę robić zapiekanki dla mężusia.. sobie daruje, zjem lepiej jabłuszko ;-)
erba tylko się cieszyć, że dzidzia tak się rozwija! chyba lepiej większe dzieciątko, niż mniejsze- będzie silniejsze, przynajmniej ja tak to odbieram
ja chudzina, ledwo 2,5 kg na plusie, więc dzidzia pewnie też będzie malusia :/
erba tylko się cieszyć, że dzidzia tak się rozwija! chyba lepiej większe dzieciątko, niż mniejsze- będzie silniejsze, przynajmniej ja tak to odbieram
ja się cieszę
ale wiesz wcale nie powiedziane ze Twoja dzidzia bedzie malusia
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Witajcie!
Ostatnie dwa dni nicnierobienia a dziś to nawet czasu usiąść nie miałam,non stop w ruchu i to mi się podoba
Dostałam dziś płaszczyk,który wylicytowałam na allegro,później go wkleję na wątek zakupowy-naprawdę za tę kasę się opłaciło!
futuremummy-witaj!
kasia-witaj!
Mnie na razie żadne skurcze nie łapią,mg też nie biorę.A w pierwszej ciąży jak złapał mnie skurcz,to wstać nie mogłam,a ból nie do zniesienia-więc współczuję tym,które przez to przechodzą..
A jak z opuchnięciami?Puchną Wam nogi na tym etapie czy jeszcze nie?
Kurcze,bo u mnie-odpukać-poza tymi trzema miesiącami z wymiotami-to ciąża pierwsza klasa..Nawet w butach na obcasach mogę długo wytrzymać i nic mnie nie piecze ani nie puchnie...Miałam jeszcze o coś zapytać,ale teraz zupełnie mi to wyleciało...
Tak więc życzę spokojnej nocki i kolorowych snów
)
Ostatnie dwa dni nicnierobienia a dziś to nawet czasu usiąść nie miałam,non stop w ruchu i to mi się podoba
Dostałam dziś płaszczyk,który wylicytowałam na allegro,później go wkleję na wątek zakupowy-naprawdę za tę kasę się opłaciło!
futuremummy-witaj!
kasia-witaj!
Mnie na razie żadne skurcze nie łapią,mg też nie biorę.A w pierwszej ciąży jak złapał mnie skurcz,to wstać nie mogłam,a ból nie do zniesienia-więc współczuję tym,które przez to przechodzą..
A jak z opuchnięciami?Puchną Wam nogi na tym etapie czy jeszcze nie?
Kurcze,bo u mnie-odpukać-poza tymi trzema miesiącami z wymiotami-to ciąża pierwsza klasa..Nawet w butach na obcasach mogę długo wytrzymać i nic mnie nie piecze ani nie puchnie...Miałam jeszcze o coś zapytać,ale teraz zupełnie mi to wyleciało...
Tak więc życzę spokojnej nocki i kolorowych snów
reklama
Podziel się: