reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Witam
jutro wnikliwie przerobie to co napisałyscie.

Dzięki za słowa otuchy.

Od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze ,taki kujący bół -trwa chwile i potem przechodzi.
Podobny do tego okresowego.
Nie mam nospy w domu i zastanawiam się czy nie wziąć pyralginum -jestem uczulona na paracetamol więc apap odpada .Myśle też nad tym czy nie wskoczyć do auta i nie podjechać do apteki po nospe ,sama jestem więc nie mam na kogo liczyć teraz.
Boje się trochę ,ale chyba się położę i przeczekam do jutra .Ból jest do zniesienia i już miałam wcześniej taki i wszystko było okey więć chyba nie ma co panikować.

Więc idę lulu

DOBRANOC

reklama
lenka, nie bierz pyralginy.. naprawde nie powinno sie w ciazy. tak jak ibupromu i aspiryny. masakra. a jak jestes uczulona na paracetamol to naprawde wspolczuje. jutro kup nospe i tym sie wspomagaj.

u mnie ok. bylam dzis ponad 5h na zakupach - mialam kase, mialam liste rzeczy do kupienia, mialam pomysly, mialam czas - i nie kupilam NIC nikomu. prezentow zadnych. a mam czas tylko w weekendy jezdzic! koszmar! dla tak duzej rodziny nie da sie kupic wszystkiego naraz, faaaaaaak.

kupilam za to renifera na balkon z jyska :-D jutro dzieciom pokaze, ze Rudolf przyjechal od Sw. Mikolaja i bedzie ich pilnowal, czy sa grzeczni, a jak zamelduje Mikolajowi, ze byli grzeczni, to dostana wymarzone prezenty na swieta :-)
w ogole to dzieci mialy fajne mikolajki dzis. od rana szalenstwo w najczystszej postaci ;-) jutro ida do przedszkola, wiec wolalam dzis zrobic. i fajnie :-)

buziam i do jutra!

Witajcie dziewczyny:-)

Dzisiaj znowu nocka do niczego....
Zawsze czytam Was a nawet po dwa razy dziennie ale jakos nie mam takiej weny do pisania:tak:jednak chociaz przywitam sie zebyscie nie zapomnialy mnie:-D

Hej kochane. U nas mikołaj zawitał z rana efekt mleko nie wypite ale buzia roześmiana :-D
Młody dziś będzie miał swojego pierwszego mikołaja w przedszkolu. Teraz zalicza poranną sesje bajkową. Aza chwilka młody do przedszkola a mamusia przywita się z wampirkiem. Że też mnie co 3 tygodnie igłami katują.... A moje wyniki są po prostu doskonałe :-D

MARYSIU sto lat i mnóstwo buziaków od BB ciotki :-D

anisad brawo za pierwszego stałego zębola. A zębowa wróżka była?

lenka1983 kochana od peralginy trzymaj się z daleka! Leć lepiej po tą nospe!

No to kochane udanych mikołajek życzę :-D

myslalam ze w nocy umre. od wczoraj leci mi z 2 stron, w nocy co godz wstawalam, juz nie wiedzialam co lepsze. jak cos wypilam to co pol godz jak nie to co godz ale za to nie mialam czym i myslalam ze zoladek zwymiotuje. teraz jest lepiej ale jestem odwodniona. mam dosc. jestem glodna ale boje sie zjesc, masakra

nati- współczuję mam nadzieję że szybko przejdzie:tak:

magdalen- trzymam kciuki, ja idę na 13 na połówkowe i zaczynam się stresować....

Witam w mikołajkowy poranek,
weekend minął nam na porządkach świątecznych-cała sobota ze ścierkami, ale efekt widać gołym okiem:), w niedzielę byliśmy na imieninach u teściów objadłam się jak dzika, no i wałówka chyba na cały tydzień w lodówce więc od gotowania robię sobie wolne heheh na jakiś czas oczywiście. A i chciałam się pochwalić że od soboty mój syn śpi sam w pokoju, bardzo się bałam tej chwili czy jest już na to gotowy no i czy ja jestem gotowa, ale udało się już 2 nocki bez problemu minęły nam osobno, cieszę się strasznie i dumna jestem z niego:-)
Chcieliśmy małemu zrobić niespodziankę na Mikołaja, wczoraj jak już zasnął ubraliśmy szybciorem choinkę, zapakowaliśmy prezenty, no i dziś od rana młody przeszczęśliwy chodzi, najważniejsza jednak okazała się choinka tak ją już wytarmosił, że nie wiem czy jakieś bombki ocaleją do świąt :-D ogólnie ma niezła radochę.
Kurcze tak mnie skóra swędzi na brzuchu, używam codziennie oliwki johnsona po kąpieli, ale na tym etapie to już chyba za mało, z poprzedniej ciąży mam już kilka rozstępów niestety i nie chcę mieć już więcej. Dziewczyny jak macie coś sprawdzonego co zapobiega rozstępom to podpowiedzcie proszę.
Nela witaj na forum:)
anisad pierwszy stały ząb to nie w kij dmuchał hehe gratki
nati może czymś się strułyście, zdrówka życzę
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]

reklama
dzień dobry dziewczynki
od samego rańca dużo prac domowych a w dodatku córka w nocy zaczęła ostro kasłać więc noc średnio przespana..
miłego mikołajkowego dzionka :)

Do góry