karina1980
Fanka BB :)
Witajcie z samego rana
Niedawmo wstalam i robie sobie kawke zeby sie rozruszac hehehe
Anawoj to ja poprosze serniczek mnimam uwielbiam je
A-gala nie mysl tak wszystko jest ok jejku tak piszecie o tej becie to i ja zaczelam sie zastanawiac czy nie zrobic jej, bo jak bylam u gina to tez tylko widzialam zarodek a nastepna wizyte mam za miesiac czyli 13 wrzesnia......
To wspolczuje Tobie tego zeba ja tez slyszalam zeby dostac znieczulenie odpowiednie dla ciezarnej to lepiej odczekac trzy miesiace. Zreszta ja tez musze isc a boje sie jak diabli ale mam kilka do zrobienia i jeden do wyrwania
Niedawmo wstalam i robie sobie kawke zeby sie rozruszac hehehe
wpadłam sprawdzić jak żyjecie
u mnie w ciągu dnia, o ile nie jestem głodna, jest całkiem nieźle. za to po południu zaczyna się złe samopoczucie i mdłości.
fakt, że raczej tylko mnie męczy niesmak w ustach i ewentualnie "podbijanie" ale i to starczy
upiekłam dziś serniczek i szarlotkę , kto ma ochotę, zapraszam. pyyyycha
Anawoj to ja poprosze serniczek mnimam uwielbiam je
anawoj ja poprosze kawaleczek serniczka
dziewczyny u mnie z mdlosciami troszke sie uspokoilo, niestety zaparcia nadal sa ginka mowila, ze koniecznie trzeba "wyregulowac" wyproznienia, aby raz na dzien byly...nic ciekawego mi nie polecila poza czopkami glicerynowymi...
bylam wczoraj na USG, pecherzyk sie powiekszyl do 1,4cm, ale niestety zarodek byl bardzo slabo widoczny, mam przyjsc jeszcze za tydzien po to juz bedzie koniec 8 mego tygodnia i wtedy juz musi byc ladnie widoczny z serduszkiem, a jak nie to juz koniec ....mam nadzieje, ze ladnie urosnie. zrobilam dzisiaj bete, wynik 36 724, wysoki i odpowiada 7, 8 tygodniowi ciazy, zobaczymy za dwa dni czy bedzie wsrost
tak sie martwie tym zarodkiem, czy wy mamusie pamietacie kiedy u was bylo pierwszy raz widac serduszko?
dostalam jescze luteine dopochwowo i L4 na miesiac (na szczescie nie musze juz lezec) i jeszcze biore preparat z DHA
A-gala nie mysl tak wszystko jest ok jejku tak piszecie o tej becie to i ja zaczelam sie zastanawiac czy nie zrobic jej, bo jak bylam u gina to tez tylko widzialam zarodek a nastepna wizyte mam za miesiac czyli 13 wrzesnia......
dotarłam do domu w końcu,musiałam u teściów na swojego poczekać,bo auto przywiózł z naprawy.
Aligatorku tak powtórzę betunie w czwartek,piątek. ja dziś byłam i wynik w 2 godzinki
mdłości nie mam 2 razy jak na razie mnie się z lekka zdarzyły,z Hubertem miałam ale tez łagodne i bez wiszenia nad kibelkiem,.
głowa mnie dziś boli i ząb który zdążyłam zrobić przed ciążą,ale widocznie coś innego w nim jest pewnie kanał..och a ja się boję teraz iść do zębologa..a mam kilka do zrobienia i nawet ósemeczkę do wyrwania..cudnie,,
To wspolczuje Tobie tego zeba ja tez slyszalam zeby dostac znieczulenie odpowiednie dla ciezarnej to lepiej odczekac trzy miesiace. Zreszta ja tez musze isc a boje sie jak diabli ale mam kilka do zrobienia i jeden do wyrwania