reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
JA PIERDZIELĘ!!!!!! SORRY ALE OCZY WIELKIE TERAZ ZROBIŁAM ZE ZDZIWIENIA.
no bo dzikuska pisze jeszcze 10 tygodni i mysle sobie, a ja jestem z tych środkowych to mam więcej czasu, to mnie nie dotyczy. a tu bach~~~!@!!!!!! przeciez ja jestem 29 tydizen czy ZA 10 TYGODNI!!!!!!!!!!! my god!

No :-D czas zapitala:-) Damy rade koitki jeszcze chociaz te 4 tygodnie:tak:

A ja chce wina czerwonego:cool2: juz od dwoch tygodni.
Znowu kupilam fatalaszki jak moje male monstrum spac pjdzie to am sie pochwale na zzakupowym watku;-)

pół godz mnie nie było i 2 strony!!

ja tez ostatnio malo jem, wczoraj na sniadanie zjadlam 1 grzanke z szynka i pol miseczki salatki i bylo mi niedobrze z przejedzenia zreszta zwymiotowalam potem troche. Na objad zupa a po godz drugie i to samo. a po 17 to w sumie nigdy nie jadlam ateraz to nawet myslec nie moge. a tyje :(
ja też tyje:) tzn pół kg przez ostatnie półtora mca:)

nie, to ja jem co dwie, trzy godziny (ostatni posiłek tak około 21-22, bo jak nie zjem to w nocy się budzę i jestem głodna), a nie tyję...
no właśnie, szczęściara!!

a to może ja też fotki ciuchów na zakupowy powstawiam...

no to ja też dołączę się do próśb/rządań: ja poproszę 13 kwietnia:) 9ta rocznica ślubu, 2 dni przed terminem;) rozsądnie chyba nie?:)

reklama
to ja w takim razie poproszę w okolicach 10 kwietnia. 22 starsza ma urodziny i nie chciałabym dwóch tortów na raz robić czy słabszych prezentów kupować :) a termin mam na 22 kwietnia właśnie :D

Do góry