reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
a tak w ogóle, to ja myślałam do niedawna, że dzidzia ma jeszcze w brzuszku tyle miejsca, że swobodnie sobie pływa i robi fikołki...a tu się okazuje, że nie...a ja myślalm, że np. rano ma glówkę na dole, potem na górze, a np. wieczorem znów się przekręca ;)

No i tak to jest jak się wysyła męża na zakupy i to z listą. Nie kupił najważniejszych rzczy np. papieru toaletowego gdzie w domu zostały wyłącznie chusteczki a o piwie i paluszkach dla siebie pamiętał. Wywaliłam go z powrotem do sklepu :wściekła/y::no:

moja ma juz na dole główke i jak mi nogę pod żebro wbije to aż mnie wygina :) a lekarz mi wczoraj mowił że takie bolesne kopniaki dzieciaczki zadaja nam piętkami :D

mi sie wydaje ze czuje jak mala robi fikolki. Naprawde wyraznie to czuje tak raz w tygodniu. A co wieczor jak leze na boku czuje kopniaki z boku na ktorym leze i jednoczesnie na drugim boku. Wiec z jednej strony musza to byc raczki lub glowka.
Marma suwaczek piekny i dobrze ze meza wywalilas. Ja naszczescie nie mam takiego problemu, bez kartki maz robi idealne zakupy. no tylko musze mu o chemicznych artykulach przypominac ale tak to ok.

ja też tak myślałam, że robi fikołki albo że czasem czuję ją z boku- dokladnie jak nati
ale przecież wtedy nikt nie stwierdzałby np. położenie pośladkowego na tym etapie ciązy, gdyby to zmieniało się z dnia na dzień...

reklama
ja bylam w 22tc na usg polowkowyn zreszta pozniej juz nie mialam usg i mi gin tylko wspomniala ze jest polozona miednicowo ale nigdzie nie napisala tego no ale to bylo w 22tc. podobno do 34tc moze sie przefikolkowac a slyszalam nawet o kilka godz przed porodem

Do góry