reklama
A
asiunia876
Gość
haha wlasnie ze nie! Nasz Maduś powstaw w wyniku tworzenia corki czyli na 3 dni przed owu haha no ale jak widac moj P ma plemniki- zolnieze niezniszczalne i jakis facio sie uchowal hahaasiunia teoretycznie 80 dni do porodu!! (Ty 81 bo dzień wcześniej OM miałaś ) a zaciążyłaś pewnie później bo chłopczyka masz....i bądź tu mądry i wiedz kiedy urodzisz!!
i na nic moje studiowanie na temat wyboru plci przy poczeciu:-);-) hihi zycie samo koryguje nasze plany
Wreszcie doczytałam
Co do siary to Ja też mam od jakiegoś czasu, rano budzę sie z plamkami na koszuli, a jak ścisnę to leci żółtawa wydzielina, przedtem była przezroczysta
Z pochwy też mi sie leje prawie strumieniami, ostatnio głównie z powodu luteiny ale nie tylko...
Nati_k koty w końcu lubią mleko to co sie dziwisz hahahaha
Cucumber Ja w domu też nigdy nie potrafiłam się skupić na pracy, wolalam posiedzieć w pracy dłuzej, zrobić wszystko i dopiero do domku
Zapomniałam Wam jeszcze napisac, że wczoraj mieliśmy zajęcia SR był akontynuacja tematu porodu, znieczuleń, CC, indukcji itp
Skutecznie mnie położna odstraszyła od ZZO mimo, że i tak byłam przeciwna więc no way to nie dla mnie.
Za tydzień idziemy na prodówkę i kontynuujemu temat kąpieli i pielęgnacji maluszka.
Moja koleżanka z terminem na marzec poszłą wczoraj na IP bo pociekło jej cos jak wody płodowe (35 tydzień) i zostawili Ją na aobserwację, bo to co prawda nie były wody, ale nie bardzo wiedzą co to a od 1,5 tyg jest chora i bierze antybiotyk a gorączka nie spada...
Więc czekamy na wieści co się dzieje. Ona nie miała jeszcz etorby spakowanej wiec stweirdziałm, ze ja wolę nie mieć takiej sytuacji i spakuję się wcześniej, tzn najpóźniej za 2 tyg.
a co położna o ZZO Ci mówiła? bo ja dwójkę rodziłam bez, teraz też bez, ale utwierdź mnie wprzekonaniu...
A
asiunia876
Gość
baby u nas w rodzinie chlopaki zaaaawsze przenoszone - Josh 5dni.
Przypomniało mi się że na innym forum u mamuś styczniowych chłopaki się rodzą przed terminem za to wszystkie dziewczynki przenoszone, zobaczymy czy u nas też tak będzie
nie podoba mi się to!! znowu przenoszę??!!
haha wlasnie ze nie! Nasz Maduś powstaw w wyniku tworzenia corki czyli na 3 dni przed owu haha no ale jak widac moj P ma plemniki- zolnieze niezniszczalne i jakis facio sie uchowal haha
i na nic moje studiowanie na temat wyboru plci przy poczeciu:-);-) hihi zycie samo koryguje nasze plany
ta, u mnie Starszka w ostatni dzień płodnych, Młody w ostatni dzień płodnych, a teraz jakoś przed i dziołucha tylko że moje studiowanie, to studiowanie teorii przypadku hahahah
A
asiunia876
Gość
takkk,też wam się nic nie chce?
tzn. tak ciężko się oderwać od bb i zrobić cokolwiek innego?
Josh Tv od godziny oglada bo matka nie ma dla niego czasu
mi tez sie nie chceteż wam się nic nie chce?
tzn. tak ciężko się oderwać od bb i zrobić cokolwiek innego?
a tu prasowanie czeka, ale z doskoku sprzatam
takkk,
Josh Tv od godziny oglada bo matka nie ma dla niego czasu
no mój teraz śpi, a matka jak siedziała przed kompem, tak siedzi....
kurde włoski miałam na L4 powtarzać!! chyba w ogóle zrezygnuje z tych konwersacji bo szkoda kasy jak w domu powtórek nie zrobię....wiedza nie zając, nie ucieknie...hahahahahahhaha za to posty na forum uciekają!! trzeba być na bieżąco!!!
reklama
Podziel się: