reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witam dziewczynki :)

Wczoraj byłam u dentystki. Nie było strasznie. Oczyściła zęba i zakleiła jakimś opatrunkiem a po porodzie mam się zgłosić na prześwietlenie i zobaczy jak kanały się mają, bo coś podobno wybiło plombę do góry. Ale nic nie bolało, bo ząb już martwy. Właściwie resztka zęba, bo jak się ukruszył to sporo poleciało.

Dzisiaj od rana mi słabo, boję się podnieść na dłużej. Duszno mi i robi mi się tak dziwnie jakbym zaraz miała zasłabnąć.

Piszecie o wydzielinie. Ja też teraz bez wkładki nie daje rady. Czasem aż mokre spodnie są. Ja mam taką mlecznobiałą, ale nie gęstą, więc mam nadzieję, że to nie jakiś stan zapalny.
A co do siary to też mam. Ale jak przygniotę pierś, np rękę oprę na piersiach. W ogóle to zaczynają mnie boleć znowu, ale tak inaczej, jakby napęczniałe były i czasem mam wrażenie, jakby miały eksplodować.

laurka poczekaj poczekaj, zaraz Ci powiem :-D siara jest słodka ale nie jak cukier, tak trochę pod rozcieńczoną glukozę podchodzi. nie jest zła hahahahahaaa ;-)

Ooo, to już coś wiem :-) To nie ma się co dziwić, że dzieci później na słodkie lecą ;-) Ja bym się chyba nie odważyła spróbować ;P

A co do siary to też mam. Ale jak przygniotę pierś, np rękę oprę na piersiach. W ogóle to zaczynają mnie boleć znowu, ale tak inaczej, jakby napęczniałe były i czasem mam wrażenie, jakby miały eksplodować.

Mnie też znowu zaczynają boleć i mam właśnie takie uczucie jak Ty.

Dzień dobry dziewczyny :)

Dziś jestem jakaś totalnie klapnięta. Najchętniej walnęłabym się na wyro i leżała bez przerwy !!

Co do wydzieliny to i ja tak mam, a nic nie biorę. Leci masakrycznie, bez wkładek się nie ruszam :)

Ale że mleko już? Kurna, z moich nic jeszcze nie cieknie ;)

Ja siuku w nocy wstaję co najmniej dwa razy, wiec podziwiam, że wytrzymujecie ;)

no właśnie to jednak to siku to z porannego powinno być...
ja odkąd brałam przez tydzień femisept uro to wytrzymuję całą noc, ale ja nie piję dużo:( to błąd wiem.
a z piersi nic mi nie leci i w żadnej ciąży nawet jak próbowałam wycisnąć nie leciało....

pare postów wyżej pisałam że mam dokładnie do samo :)

zapraszamy do wspólnego leżakowania kochana

reklama
ja sie odwrocilam plecami od kompa i zasnelam, kot mnie obudzil. :(
wogole zwierzeta i nie tylko moje (wczoraj pies rodzicow) wachaja mi sutki. jestem normalnie ubrana czyli w sumie 3 warstwy a one uporczywie wachaja dziwne

Do góry