niezly sen. Ja nie wierze w sny, raczej sen to to o czym sie myslalo w ciagu dnia, cos co w mozgu podswiadomie siedzi. Bedzie dziewczynka, ba pewno.
A ja robie eksperymenty na nienarodzonym dziecku. Ale to zabrzmialo. Puszczam Jej muzyke a dokladnie 1 piosenke.Sluchawki przykladam do brzucha, oczywiscie nie za glosno. Mam zamiar codziennie puszczac i zobaczyc czy ta piosenka bedzie Ja uspakajala po porodzie. hm... ciekawe
ja słuchałam przy starszaku Katie Melua i potem nieźle go uspokajała
a co do tematu mokro.. ja też mam mokro ale wydzielinowo i to od samego poczatku. ponoś taka moja uroda ciążowa. a chciałabym Was moje drogie zapytać o piersi, tzn o siarę. ja wydzieline z sutków mam od 1 dnia ciąży chyba, to był pierwszy objaw że coś jest na temacie. ale to był płyn przeźroczysty. a teraz od 2 tyg mniej więcej jest już zółta siara. macie ją? ja to czasami mam uczucie że piersi mi wystrzelą, tak pęcznieją i mam wrażenie że ta siara wypływa, ale to tylko wrażenie.. jak u Was?????
ja w poprzedniej ciąży i teraz mam nabrzmiałe sutki i nie cieknie mi z tego siara,ale tak jakby zasychała i takie pęcherzyki z tym na około sutka się robią. pamiętam że potem jak Młody zaczął pić to te pęcherzyki się wchłonęły i pozostał tylko sutek
p.s. jak nadrobiłam wątek zakupowy to tu doszło parę postów