reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
witam popołudniowo:-)
nie odzywałam się troszke gdyż plecy odmówiły mi posłuszeństwa i leżałam plackiem....
troszke się przedzwigałam trafiłam na IP,no ale już lepiej..:-D
któraś z was pisała o dojrzałości łożyska,ja w 23 tyg miałam już drugi
witam nowe kwietnióweczki:)

witaj nisqa
ta, ja w nocy mam problem przewrócić się na drugi bok. w ogóle czasem mam wrażenie że wszystko mnie boli:( ale są też dni keidy czuję się lepiej więc ogólnie nie narzekam, bo mnie 'leżakujące' okrzyczą zaraz że mają się i tak gorzej :):) hihi

pozdrówka leżaczki kochane

Hej Brzuszki!

Od środy po prostu umieram. Temp.34,4-35,1 ciśnienie 80/60, więc leżę i ledwo jęczę.
Do tego okazało się, że mam najbardziej bestialską bakteryję w moczu -enterococcus faecalis, której niezwykle trudno się pozbyć, a po lekturze dotyczącej walk z tym paskudztwem, boję się nawet zaczynać z antybiotykami.
Aha, jeśli już Poruszacie temat przytulanek, to my właśnie z powodu powyższej zarazy musimy, choć wcale nam się nie uśmiecha, musimy zaprzestać zbliżeń, a ochota jak była tak jest.

Odnośnie innych dolegliwości, to już Qlf miał lecieć po te paski do wód, jak przestałam odczuwać jakiekolwiek wycieki, (no może przez to, że tylko leżę)
tak czy owak ciężkie jest życie ciężarówki

reklama
witam popoludniowo :)
jak to fajnie miec wolny dzien bez pracy..w koncu mam zalegly urlop a potem macierzynski wiec do pracy moze za rok ;~) plusy dlugiego macierzynskiego w UK :)
Asiunia jak cos to pessar tutaj to po prostu "pessary"...znajoma tez miala miec zakladany w polskiej klinice w manchesterze ale dawno jej nie widzialam wiec nie wiem czy ma czy nie byl konieczny...
Marma pewnei to nie zabrzmi pocieszajaco ale moj maly spal bez problemow cala noc a jak mial ok 2lat i 2mies zaczal sie budzic w nocy i plakac..chyba jakies leki nocne bo prawdopodobnie nic mu nie bylo...i niestety kilka miesiecy to trwalo...
Morgaine warto powalczyc o zasypianie wieczorem..czasami trwa to krocej niz myslimy sprobuj 3mam kciuki...ja korzytsalam z ksiazki "kazde dziecko moze nauczyc sie spac" :)
pozdrawiam

Do góry