reklama
jola.24
Fanka BB :)
a ja moze jestem wyrodna ale mam totalnie dosc ciazy i kopniakow i tego ruszania- wlasciwie nigdy nie leze wygodnie bo mi gdzies mala uciska wiec raczej nie bede tesknic. ale moze sie myle
Wcale nie jestes wyrodna, ja juz tez jestem zmeczona, tym bardziej ze to druga ciaza w megakrótkim odstepie czasowym, czyje sie jakbym dwa lata w ciazy chodzila I tez chce znowu spac na brzuchu, siadac po turecku swobodnie, normalnie z samochodu wysiadac itp tylko okresu mi nie brak;-)
Witam. ja dzis nie nadrobię bo mamy problem i to nie taki mały. Czy jest może między nami jakiś radca prawny lub adwokat? moze ktos sie zna na sprawach karnych ew. cywilnych?
Kurcze, rozumie ze nie chcesz o tym pisac....trzymam kciuki za szybkie uporanie sie z problemem.
Ja wkoncu usiadlam, zrobilam sobie platki, wlalam pifo 0% w kieliszek coby poczuc sie jak dama i sie relaksuje.
A tu co tak cichutko?
nie wiem czy jest sens pisać ale po krótce nakreślę: kupiliśmy we wrześniu samochód (wymarzony 7-mio osobowy, 2007 rok). Dzis się okazało, że był kradziony w Belgii i policja go zatrzymała na parkingu policyjnym. No w sumie nie nasz to maja prawo ale jak odzyskać kasę od sprzedającego?. Młodszy ode mnie, pewnie konta ani nic na siebie nie ma więc jesteśmy prawdopodobnie ok 50 tys w plecy. Niezbyt wesoło skoro długo na niego zbieraliśmy kasę
jola.24
Ooo cholercia, to faktycznie problem. Nie znam sie na tym ale obawiam sie ze faktycznie mozecie nie odzyskac kasy skoro kradziony i to jeszcze za granica Mam jjednak nadzieje ze jakos sie uda... co policja na to? Chyba to nie pierwszy taki przypadek to orientuja sie zy jest szansa?
mamusiaDorusia
mitaginka-jak dobrze czytać takie wspaniałe wieści po wizycie,gratuluję,kochana. Pewnie jesteś spokojniejsza!!!!A dziecko tak ładnie rośnie,głowa do góry i ciesz się tymi ostatnimi miesiącami!!!
Ano,cisza jak nie wiem co..Może się co niektórym na amory zebrało albo coś ciekawego w tv wypatrzyły;-)
Ja też zaraz zmykam,zmęczona jestem.Lenistwem
Dobrej nocki dla Was!!!
Ano,cisza jak nie wiem co..Może się co niektórym na amory zebrało albo coś ciekawego w tv wypatrzyły;-)
Ja też zaraz zmykam,zmęczona jestem.Lenistwem
Dobrej nocki dla Was!!!
mamusiaDorusia
meriderka-miałam ostatnio do czynienia z podobną sytuacją.Nie chcę straszyć,ale samochodu nie odzyskacie,a możecie być oskarżeni o paserstwo-tzn.kupno kradzionego samochodu.Dobrze,że macie papiery na to auto,a czy sprzedający podał prawdziwe dane???
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
uwazam dokladnie tak samo. Ale jezeli nie chcesz sie fatygowac to w aptece z tego co wiem mozna kupic takie wkladki co pokazuja czy sacza sie wam wody czy nie. Nie wiem na jakiej zasadzie to dziala (pewnie zabarwienie) ale slyszalam ze cos takiego jest i mysle fajnie sobie cos takiego w domu miec w razie 'W'. Ja niestety nie mam kogo prosic by mi kupil cos takiego w PL ;/
Zapytaj w aptece o amniotic fluid test. Co do nazw, to wiem, ze jest AmnioSense, ale ciezko go dostac.
reklama
Hej Dziewczynki!
Ja już po wizycie- pessar ładnie trzyma szyjkę, dzidzia rośnie (waży już 840 gr , na razie ułożona jest miednicowo, ale lekarz powiedział, że póki co, nie mam się tym przejmować, bo ma jeszcze czas, aby się obrócić.
Pisałyście ostatnio o bólu kości ogonowej- dotąd tego nie miałam, ale dzisiaj posiedziałam chwilę na krześle w poczekalni u gina i nie mogłam wstać, tak mi się ta kość ogonowa dała we znaki
lilou jak tam? wróciłaś już?
joll zanim użyjesz pasków sprawdzających, czy to wyciek wód, pamiętaj, że jeżeli masz jakiś stan zapalny, jakąś infekcję, to te paski tego ponoć nie rozróżniają...i mogą napędzić po prostu niezłego stracha, że sączą się wody, a w rzeczywistości to stan zapalny...stąd co do ich skuteczności, nie jestem przekonana...
mamusiaDorusia gratuluję rezolutnej córeczki
BRAWO! Super wieści, bardzo miło i wielka ulga.
Dziękuję także za rady odnośnie pasków i infekcji
Podziel się: