reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

joll w ciąży to raczej tylko upławy mogą być, jeśli to jak siuśki ale bez zapachu, to please jedź na IP albo jutro do gin na kontrolę. nie chcę Cię straszyć, mogą, ale nie muszą i pewnie nie są, wody płodowe. ale lepiej sprawdzić, nie panikowałabym, ale 2 tyg.na wizytę czekać to za długo.
masz szpital na przeciwko, ubieraj sie i śmigaj, zajmie Ci to pół godz a będziesz spokojna i my przy okazji też
:) tylko spokojnie, lepiej sprawdzić, nic nie sugeruje

ach nakręciłam się jak widzisz... chyba to ja panikuje hihi ale sprawdź
uwazam dokladnie tak samo. Ale jezeli nie chcesz sie fatygowac to w aptece z tego co wiem mozna kupic takie wkladki co pokazuja czy sacza sie wam wody czy nie. Nie wiem na jakiej zasadzie to dziala (pewnie zabarwienie) ale slyszalam ze cos takiego jest i mysle fajnie sobie cos takiego w domu miec w razie 'W'. Ja niestety nie mam kogo prosic by mi kupil cos takiego w PL ;/

reklama
Dziękuję dziewczynki za dobre rady dot.zaparcia... Uff,poszło jakoś,a zgadnijcie po czym???Zjadłam 2 łyżki łuskanego słonecznika i popiłam wodą...Nie wiem czy to tak jednorazowo,ale coś ruszyło.Kg. lżejsza:-D

Rozmowa z Marysią:
-co robisz Marysiu?
-układam zabawki dla dzidziusia
-Marysiu,b.sie cieszę,że o tym pomyślałaś
-mamusiu,będę stajsią siostją,a to jest weeelka odpowiedziajność...

Usiadłam z wrażenia..

Dzieki Jola 24 za slowa otuchy.Te twardnienia sa okropne.Ale ciesze sie ze jutro moze rozwieja moje obawy no i zobacze moja Niunke ,ciekawa jestem ile urosla i jak sie miewa:).No i moze przy okazji wyjscia uda mi sie namowic M na wejscie do jakiegos sklepu z akcesoriami dla niemowlat,choc na chwilke...

Pewnie ze wejdz do sklepu, kup jakis przesłodki fatałaszek, na pewno humorek sie poprawi;-)

Nie dobry...
Do mojego paskudnego kataru przypałętał mi się w nocy paskudny kaszel i gorączka :/
Na szczęście mój A. ma urlop, więc on przejął w 100% obowiązki dzieciowo-domowe, więc mi pozostało tylko "doglądanie" Tośki.
W czwartki zawsze chodzimy z F. na zajęcia, ale przez to, że jestem chora, to oczywiście nici z tego :/

Buźka.

Zdrówka życze

Lekarka nie odpisała, po imprezce Oliwkowej jadę na dyżur. Po co mam się zamartwiać lepiej sprawdzić. Trzymajcie kciuki!

&&& kciuki zacisniete, bedzie dobrze

Dziękuję dziewczynki za dobre rady dot.zaparcia... Uff,poszło jakoś,a zgadnijcie po czym???Zjadłam 2 łyżki łuskanego słonecznika i popiłam wodą...Nie wiem czy to tak jednorazowo,ale coś ruszyło.Kg. lżejsza:-D

Rozmowa z Marysią:
-co robisz Marysiu?

Usiadłam z wrażenia..

Tez bym usiadła, mądra dziewczynka z Marysi:-)

Rozmowa z Marysią:
-co robisz Marysiu?

Usiadłam z wrażenia..

no madra dziewczynka :-)

znowu od szefa meza siatka prezentow :-)
maja synka a tym razem jakies dziewczece ubranka- spioszki rozowo-niebieskie, kaftaniki zolte z falbankami. Wiec pewnie dostali od kogos ale sliczne i sie ciesze bardzo
do tego krem na pekajace brodawki i silikonowe nakladki na brodawki :-)

cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było, jestem już po glukozie wyniki ok.lekarz powiedział że mała jest bardzo ruchliwa, ale to sama czuje he he :-D do dziś mam L 4 ale i tak byłam w pracy , będę przychodzić na chwilke tylko zrobic to co nikt inny nie potrafi ale dzisiaj zamiast 2 godz zeszło na 8 ale dużo zrobiłam , no i wszyscy mi pomagają doceniają że pomagam.

uwazam dokladnie tak samo. Ale jezeli nie chcesz sie fatygowac to w aptece z tego co wiem mozna kupic takie wkladki co pokazuja czy sacza sie wam wody czy nie. Nie wiem na jakiej zasadzie to dziala (pewnie zabarwienie) ale slyszalam ze cos takiego jest i mysle fajnie sobie cos takiego w domu miec w razie 'W'. Ja niestety nie mam kogo prosic by mi kupil cos takiego w PL ;/

Jola, Morgaine, Asiunia
właśnie tak już hurtem ze wszystkim jutro pójdę, a o tych testach na sączące wody też gdzieś czytałam, bardzo dobry pomysł, pewnie zanim pójdę, to też nabędę
tymczasem idę spać, bo po prostu padam na twarz, gorączki nie mam, wręcz przeciwnie 35,4 ale i tak jestem wykończona

reklama
coraz częściej myślę o porodzie i jak po nim się życie zmieni i jestem przerażona czy ja sobie poradzę, czy będę tak nerwowa jak teraz

Do góry