reklama
Mam już wyniki betaHCG -32 114 :-) :-)
na który to wynik pan doktor stwierdził, że nie trzeba powtarzać, gdyż jest baaardzo wysoki i na pewno jest wszytko w porządku
ale i tak chyba powtórzę za dwa dni i zrobię jeszcze tokso i listerię
na który to wynik pan doktor stwierdził, że nie trzeba powtarzać, gdyż jest baaardzo wysoki i na pewno jest wszytko w porządku
ale i tak chyba powtórzę za dwa dni i zrobię jeszcze tokso i listerię
a_gala
Fanka BB :)
czesc dziewczyny i ja zalapalm sie na kwiecien 2011, dokladnie na 5-tego, choc wg OM wychodzi 29 03 2011. moj groszek troche sie zbuntowal i aktualnie leze w lozeczku, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. wczoraj bylam u gin i mialam pierwsze usg, zarodek ma 7mm kolejna wizyta za dwa tygodnia, a do tego czasu odpoczynek i badania...
a_gala
pewnie, lepiej dmuchac na zimne...
czesc dziewczyny i ja zalapalm sie na kwiecien 2011, dokladnie na 5-tego, choc wg OM wychodzi 29 03 2011. moj groszek troche sie zbuntowal i aktualnie leze w lozeczku, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. wczoraj bylam u gin i mialam pierwsze usg, zarodek ma 7mm kolejna wizyta za dwa tygodnia, a do tego czasu odpoczynek i badania...
BRAWO!!! i GRATULACJE :-)
7mm toż to Olbrzym!
a co to znaczy, że się zbuntował i dlaczego w łóżku?
Napisz coś więcej, to Twoje Pierwsza ciąża?
Ostatnia edycja:
a_gala
BRAWO!!! i GRATULACJE :-)
7mm toż to Olbrzym!
a co to znaczy, że się zbuntował i dlaczego w łóżku?
Napisz coś więcej, to Twoje Pierwsza ciąża?
ja wiem czy olbrzym, caly pecherzyk ma srednice 7mm (moze sie wczesniej zle wyrazilam ) niestety od dwoch dni lekko plamie i mam bezwzgledny nakaz lezenia na 2 tyg (a prawdopodobnie do konca sierpnia) i do tego biore jeszcze duphaston, bardzo sie martwie, to moja pierwsza i oczekiwana ciąża
a_gala
jak sie dodaje zdjecie profilowe ???
ja wiem czy olbrzym, caly pecherzyk ma srednice 7mm (moze sie wczesniej zle wyrazilam ) niestety od dwoch dni lekko plamie i mam bezwzgledny nakaz lezenia na 2 tyg (a prawdopodobnie do konca sierpnia) i do tego biore jeszcze duphaston, bardzo sie martwie, to moja pierwsza i oczekiwana ciąża
...chciałam tylko powiedzieć, że jest jak należy oczywiście)
sporo Kwietniowych Mam oczekujących kolejnego Skarba, my też czekamy na pierwsze, ale ciąża druga (
trzymam za Ciebie kciuki i za Twoje 7mm DBAJ O SIEBIE
zdjęcie -twój profil- awatar- bodajże, ale ręki sobie nie dam uciąć
Ostatnia edycja:
a_gala
...chciałam tylko powiedzieć, że jest jak należy oczywiście)
sporo Kwietniowych Mam oczekujących kolejnego Skarba, my też czekamy na pierwsze, ale ciąża druga (
trzymam za Ciebie kciuki i za Twoje 7mm DBAJ O SIEBIE
zdjęcie -twój profil- awatar- bodajże, ale ręki sobie nie dam uciąć
dzieki juz sobie poradzilam z tym foto
a dbam o siebie jak nigdy dotad
reklama
jola.24
Trzeci test pozytywny, wiecej nie robie
Nie tylko ty, ja jutro dopiero wizyte umówie, tyle ze tu to troche inaczej, z casem zrozumieci co mam na mysli
Witam nowe Kwietnioweczki oczywiscie:-)
Witam nowe przyszłe mamusie:-)
Ja do lekarza chyba za tydzień w czwartek Dzisiaj zadzwonię i się umówię.To będzie początek 7 tyg więc już powinno być widać coś Z Zosia tez byłam w 7 tyg.
Tylko jak ja wytrzymam tak długooooooooooooo
ogólnie od wczoraj nie mam mdłosci cieszy mnie to ale i trochę martwi bo wczaraj to normalnie jak bym jakiegos redbula wypiła całe mieszkanie posprzątałam i nawet poprasowałam
Mam nadzieje że dzidzia rośnie...
Nie tylko ty, ja jutro dopiero wizyte umówie, tyle ze tu to troche inaczej, z casem zrozumieci co mam na mysli
Witam nowe Kwietnioweczki oczywiscie:-)
Podziel się: