reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Wielkaśne Dziękasy za kciuków trzymanie za WSZYSTKIE Kwieciste Fasolowe Mamuśki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mam już wyniki betaHCG -32 114 :-) :-)

na który to wynik pan doktor stwierdził, że nie trzeba powtarzać, gdyż jest baaardzo wysoki i na pewno jest wszytko w porządku

ale i tak chyba powtórzę za dwa dni i zrobię jeszcze tokso i listerię

czesc dziewczyny :) i ja zalapalm sie na kwiecien 2011, dokladnie na 5-tego, choc wg OM wychodzi 29 03 2011. moj groszek troche sie zbuntowal i aktualnie leze w lozeczku, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. wczoraj bylam u gin i mialam pierwsze usg, zarodek ma 7mm :) kolejna wizyta za dwa tygodnia, a do tego czasu odpoczynek i badania...

czesc dziewczyny :) i ja zalapalm sie na kwiecien 2011, dokladnie na 5-tego, choc wg OM wychodzi 29 03 2011. moj groszek troche sie zbuntowal i aktualnie leze w lozeczku, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. wczoraj bylam u gin i mialam pierwsze usg, zarodek ma 7mm :) kolejna wizyta za dwa tygodnia, a do tego czasu odpoczynek i badania...

BRAWO!!! i GRATULACJE :-)
7mm toż to Olbrzym!
a co to znaczy, że się zbuntował i dlaczego w łóżku?
Napisz coś więcej, to Twoje Pierwsza ciąża?

Ostatnia edycja:
BRAWO!!! i GRATULACJE :-)
7mm toż to Olbrzym!
a co to znaczy, że się zbuntował i dlaczego w łóżku?
Napisz coś więcej, to Twoje Pierwsza ciąża?

ja wiem czy olbrzym, caly pecherzyk ma srednice 7mm (moze sie wczesniej zle wyrazilam ;)) niestety od dwoch dni lekko plamie i mam bezwzgledny nakaz lezenia na 2 tyg (a prawdopodobnie do konca sierpnia) i do tego biore jeszcze duphaston, bardzo sie martwie, to moja pierwsza i oczekiwana ciąża

ja wiem czy olbrzym, caly pecherzyk ma srednice 7mm (moze sie wczesniej zle wyrazilam ;)) niestety od dwoch dni lekko plamie i mam bezwzgledny nakaz lezenia na 2 tyg (a prawdopodobnie do konca sierpnia) i do tego biore jeszcze duphaston, bardzo sie martwie, to moja pierwsza i oczekiwana ciąża

...chciałam tylko powiedzieć, że jest jak należy oczywiście)
sporo Kwietniowych Mam oczekujących kolejnego Skarba, my też czekamy na pierwsze, ale ciąża druga (

trzymam za Ciebie kciuki i za Twoje 7mm DBAJ O SIEBIE

zdjęcie -twój profil- awatar- bodajże, ale ręki sobie nie dam uciąć

Ostatnia edycja:
...chciałam tylko powiedzieć, że jest jak należy oczywiście)
sporo Kwietniowych Mam oczekujących kolejnego Skarba, my też czekamy na pierwsze, ale ciąża druga (

trzymam za Ciebie kciuki i za Twoje 7mm DBAJ O SIEBIE

zdjęcie -twój profil- awatar- bodajże, ale ręki sobie nie dam uciąć

dzieki juz sobie poradzilam z tym foto:)
a dbam o siebie jak nigdy dotad :)

reklama
Trzeci test pozytywny, wiecej nie robie:-D

Witam nowe przyszłe mamusie:-)

Ja do lekarza chyba za tydzień w czwartek Dzisiaj zadzwonię i się umówię.To będzie początek 7 tyg więc już powinno być widać coś Z Zosia tez byłam w 7 tyg.
Tylko jak ja wytrzymam tak długooooooooooooo:rofl2:
ogólnie od wczoraj nie mam mdłosci :eek: cieszy mnie to ale i trochę martwi bo wczaraj to normalnie jak bym jakiegos redbula wypiła całe mieszkanie posprzątałam i nawet poprasowałam:eek:
Mam nadzieje że dzidzia rośnie...

Nie tylko ty, ja jutro dopiero wizyte umówie, tyle ze tu to troche inaczej, z casem zrozumieci co mam na mysli:tak:

Witam nowe Kwietnioweczki oczywiscie:-)

Do góry