spoko, uprzedzalam jeno o mozliwych drastycznopodobnych wpisach ;-) juz dwoje dzieci na BB rodzilam i wiem, czym to grozi
obsesja maniakalna ukierunkowana na dziecko, ciaze w ogole, cycki, pipki i porod w szczegolnosci ;-)
a co do braku lodow w zabce - trzeba bylo isc do innego sklepu
napisalam do admina, zobaczymy, coz sie stanie :-)
joll, ja mam poki co wizyte na 2 wrzesnia. moj gin supergin ma zapisy na poczatku miesiaca na przyszly miesiac (maslo maslane). taki oblegany. ale chyba nie chce nawet szybciej isc. zawsze jak szlam ok. 6tc to nic nie bylo widac. u mnie jakos dluzej to trwa. a ja sie strasznie schizowalam, juz mialam wizje, ze dziecka w ogole nie ma, puste pecherzyki i tp. 2 wrzesnia to bedzie jakis 9tc. chyba wytrzymam..
a betke zawsze robie - jakos takie uspokajajace do badanie. robisz jednego dnia, a potem dwa dni pozniej o podobnej godzinie. i musi co najmniej 66% proc urosnac, moj gin co prawda mowil, ze jak urosnie min. o 100% to jest dobrze. u mnie bylo 6-krotnie wiecej, wiec sie uspokoilam na maksa :-) po prostu MUSI byc OKA :-)
z badan ciazowych - u mnie w przychodni jest taka opcja jak 'profil ciezarnej' czy jakos tak, wtedy wszystko robia naraz. na toxo badanie trzeba miec jakos do 10tc, to moze za jednym razem zrobic? 5 fiolek wezma i bedzie spokoj na pare miechow ;-) najlepiej zadzwon do gina i niech ci powie, co najlepiej zrobic.
buziaki na dzien dobry :-)