reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

joll, przykro mi rowniez z powodu twojej straty. musisz uwierzyc, ze w tym nie bylo zadnej twojej winy. malenstwo bylo zbyt slabe, nie dalo rady sie rozwijac.. nie zaszkodzilas mu. ale idz do gina, idz! jak sie martwisz bardzo, to opowiedz o pierwszej ciazy - pewnie tez dostaniesz duphaston. moj gin tez mi mowil, ze mam brac (dwie ciaze bralam), ale poki co czuje sie dobrze, nic sie zlego nie dzieje, wiec chyba sie wstrzymam.

ogolnie to naprawde w ciazy mozna robic wszystko :-) trzeba tylko sluchac swojego ciala :-) jak tylko cos boli, ciagnie - odpuscic, zrelaksowac sie. oczywiscie, o ile nie jest to zagrozona ciaza, wtedy dmuchac na zimne :-)

a, i naprawde super wysoki wynik bety, joll!!! gratuluje :-) chyba wstawisz suwaczek juz, co? ktory to tydzien?

kurcze, chyba tez sie wybiore szybciej do gina...

bedzie dobrze, dziewczyny! ale i tak uwazajmy na siebie ;-)
Dzięki) AENYE :-)
Ja już taka jestem, że zawsze doszukuję się winy u siebie:tak:

Jutro zamierzam zrobić jeszcze progesteron, by bez potrzeby nie faszerować się duphastonem,
po poronieniu doktor stwierdził, że ciałko żółte było duże i wydolne, więc to raczej nie był niski poziom progesteronu. Oczywiście nie oznacza to, że tym razem będzie tak samo.

ANAWOJ współczuję takich przeżyć i doświadczeń.
Niestety faceci nie są zbyt odpowiedzialni z natury, także przeżyłam tę ich niefrasobliwość na własnej skórze. Szczerze współczuję.

MUSIMY BYĆ MOCNE, MAMY DLA KOGO.
Życzę Wam/Nam silnych i mądrych mężczyzn u boku, Amen :tak:

reklama
To ja się też nieśmiało przywitam. ;) Chociaż coś tak czuję, że i tak wszystkie, które się tu zapisałyśmy do tej pory, będziemy rodzić w marcu. :p ;)

Aenye - wygląda na to, że udało nam się w tym samym czasie w ciążę zajść. ;)

GRATULACJE! KRAKOWIANKA WITA KRAKOWIANKĘ :-)

...a dlaczego w marcu?

Napisz coś więcej, czy to Twoje Pierwsze, kiedy Wybierasz się do ginka, jakie objawy Ci doskwierają?
Jeszcze raz gratki i brawa!

Witam wszystkie nowe Kwietnióweczki...jak milutko...

Troszke sie boje dziewczyny,jutro mam wizyte u lekarza i ma takie wrazenie ze troche za wczesnie...choc jutro bedzie juz pierwszy dzien 6 tygodnia...jak myslicie,bedzie cos widac???

reklama
Witam wszystkie nowe Kwietnióweczki...jak milutko...

Troszke sie boje dziewczyny,jutro mam wizyte u lekarza i ma takie wrazenie ze troche za wczesnie...choc jutro bedzie juz pierwszy dzien 6 tygodnia...jak myslicie,bedzie cos widac???

witam serdecznie :) ja bylam pod koniec piatego tygodnia i byl piekny malutki "przecineczek". zycze powodzenia i gratuluje!!! a jak samopoczucie, wszystko ok?

Do góry