reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

asiunia - ja to za każdym razem zapominam wspomnieć o tym lekarzowi. u mnie głównie w nocy, nie wiem czemu. W dzień na staniku zostaje. Więc te wkładki bardzo pomocne są.
A tak wogóle to pomyliłam wątki :) Ty o wydzielinie z 'dołu' a ja ci odpowiadam o tej z 'góry' :) No ale już zaczaiłam :)
No więc ta z dołu : taka gęsta, biała, wręcz klejąca się. Nic nie śmierdzi. Więc wszystko powinno być ok z tego co mówisz.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny,

nadrobiłam Was.

Co do ruchów, to ja mam cały dzień i w nocy też, więc liczenie nie sprawi mi żadnego kłopotu:))

Co do wydzielin, to ja tez ciągle mam, ale na szczęście nic nie pachnie brzydko, ale jutro na wizycie poprosze ginkę,żeby zerknęła czy to okej czy już nie.

Co do siary, to ja w pierwszej ciąży nie miałam nic, dopiero po porodzie, a teraz jak mocno ścisnę, to leci. Fajne to jest:))

Dziś miałam nieprzyjemna sytuacje, chyba należy ćwiczyć mięśnie Kegla, bo kichnęłam sobie i mi mocz poleciał, bardzo nie dobrze.:zawstydzona/y:

Praca: Ja szczerze kocham swoja pracę,ale jest mocno absorbująca i tak na prawdę nie nadaje się dla matek. Praca do nocy, maratony filmowe nocne, całonocne inwentaryzacje, delegacje, brak świąt, weekendów. Ale lubię ją:) Nie wiem, boję się, zobaczymy jak to będzie, ale prawda jest taka,ze ja nie mogę z niej pod żadnym pozorem zrezygnować, bo lepiej zarabiam od mojego faceta i to ja wszystko utrzymuję. Chciałabym móc troszkę dłużej posiedzieć z małym, ale wychowawczy nie wchodzi w grę, wyadne z obiegu....juz teraz wypadałam. Ja też czuj e się jak słoń, nieatrakcyjna brzuchata, taka odsunięta, ale to moze dlatego,ze ze względu na dosyć wysokie stanowisko, troche brakuje mi władzy jak siedzę w domu, zarządzania innymi:zawstydzona/y: to straszne, nie wiedziałam,że taka jestem straszna. No ale cóż...mam nadzieję,że będą na mnie czekać.
Oddaje dzieciowi memu dużemu lapotopa jeszcze na 10 minut, bo spać idzie i chce pograć . Spokojnej nocy babeczki, potem jeszcze zajrzę:)

wiecie co, jak byłam przeziębiona i kichałam lub kaszlałam mocno to nie utrzymywałam moczu. co to oznacza? pierwszy raz w życiu to mam. jutro zapytam gina.

p.s. podtrzymuję temat suwaczków bo nikt mi nie opdowiedział:( jak zrobię wg instrukcji i wkleję adres url obrazka w miejsce sygnatury to mam komunikat że plik za duży. jak robicie swoje suwaczki?

koot kurcze mnie też się zdarzyło z nietrzymaniem moczu:/ przez ten potworny kaszel. :zawstydzona/y:

Morgaine ja mało się znam na takich sprawach zawsze robię "na czuja" próbuje do skutku. może weź inny adres ? tzn jak już masz gotowy suwaczek masz parę opcji adresu,skorzystaj z innego. no widzisz nawet wytłumaczyć dobrze nie umiem :p może inna babeczka bardziej kumata w tych sprawach ;)

ja powoli do kąpieli się szykuję, coś dziś senna jestem,a jutro długo dzień się zapowiada, począwszy od kosmetyczki rano do kina z mężem wieczorkiem:-)

Dobranoc:)

morgaine kliknij na suwaczek (www.suwaczek.pl, www.lilypie.com, na str. babyboom też są), zrób sobie suwaczka, potem tu u góry na str. masz USTAWIENIA, po lewej pokazują się różne opcje, klikasz EDYTUJ SYGNATURĘ i tam wklejasz link z kodem jakimś tam (jakieś coś na U i Code na końcu) i zatwierdzasz i masz :)

hej a mi z powodu kaszlu, z rana, dwa dni temu się....zwymiotowało. ale z tym popuszczaniem to tez nieciekawie. i ktoś mi powie, ze ciąża to nie choroba. nie uważam siebie za chorą, ale tyle nieprzyjemnych sytuacji mają kobiety w ciązy, i nawet krępujących...oj dziewczynki byle do kwietnia...

Heh, a na porodówce!! to dopiero nieprzyjemnie. ja tam miło wspominam, ale mimo wszystko leży człowiek z rozwalonymi nogami i patrzą mu tam, szyją itd itp.... ufffrf lepiej myśleć o chwili keidy położą dzieciątko na brzuszku mamy :) to już piękne

WSTAWIANIE SUWACZKÓW DO PODPISU[/U]

1 Wejdź na stronę z suwaczkami (przez kliknięcie na suwaczek jednej z forumowiczek lub przez wyszukiwarkę google lub wybranie jednej ze stron podanych w drugim poście).
2 Stwórz i wygeneruj swój suwaczek.
3 Skopiuj BB Code
4 Na forum w prawym górnym rogu wejdź w USTAWIENIA
5 W kolumnie po lewej kliknij EDYTUJ SYGNATURĘ
6 Wklej na białym polu BB Code
7 Niżej na stronie kliknij ZAPISZ SYGNATURĘ

reklama
a ja po kąpieli: nasmarowana, wypielęgnowana itp.

Zazdraszczam w miarę przyjemnego porodu (o ile jakikolwiek jest przyjemny), bo mój nie należał do najłatwiejszych. Na porodówce pozbawiono mnie wszystkiego: godności, zaufania do lekarzy aaa długo by gadać. Dobrze,ze to już 7 lat temu, to staram się zupełnie o tym nie myśleć.

Do góry