reklama
wczoraj pisałam o tym mieszkaniu wysłałam męża żeby się spytał o tą podwyżkę , no i pytał się własciciele i on powiedział że te okna i drzwi to żaden remont więc nie noi powiedziałam tej kupeli że powiedzieli ze nic nie podwyższaja a ona na to ze rozmawiała z mamą (czyli włascicielka) i że tak i zaraz się spyta bo sama już nic nierozumi, no i okazało sie ze jednak tak , do niby nie wie czemu mąż powiedział inaczej , normalnie się wkurzyłam co my jakieś dzieci , jak nie wiedział to trzeba było żonę zawołać , no i dziś wysyłam męża żeby śię spytał na ile ta podwyżka jak na 800 zł to chyba i tak pójdę do tego mieszkania za 1000,00 zł z opałem a latem 900 bo warunki po zminie okien i dzwi to i tak nieporównywalne, wilgoci niem no i jest kuchnia i przedsionek
1000 zł to z opałem, bez opału 900 a prąd i woda osobno, ale teraz mam 600 zł z opałemi , prąd i woda osobno ale chcą podwyższyć niewiem może na 800zł- ale tu to 600 czy 800 zł prze cały rok czy pala czy nie , narezie i tak tracimy na prądzie bo się dogrzewamy czasami rano jak wstaję to mam 15 stopni
laurka a amolu też nie masz?
mnie w nocy znów bolał brzuch, czasem jak mnie tak boli, to czuję się przez to tak poddenerwowana, że serce zaczyna mi znacznie szybciej bić, ciekawe czy malutka to odczuwa...,pewnie tak
nie mam dzisiaj nastroju na pisanie, więc złożę jeszcze tylko życzenia: wszystkiego dobrego w nowym roku!
mnie w nocy znów bolał brzuch, czasem jak mnie tak boli, to czuję się przez to tak poddenerwowana, że serce zaczyna mi znacznie szybciej bić, ciekawe czy malutka to odczuwa...,pewnie tak
nie mam dzisiaj nastroju na pisanie, więc złożę jeszcze tylko życzenia: wszystkiego dobrego w nowym roku!
A
asiunia876
Gość
Witam dziewczyny,
u nas dzien jak codzien. Sami w domu bo mezus caly dzien pracuje...
Mielismy propozycje od znajomych na sylwestra (maja 3 chlopakow) wiec i Josh mialby co robic, tyle ze watpie zeby on dal rade do polnocy. Tzn moze i by dal ale maruda to niesamowita by byla i teraz nie wiemy co robic...?
Rowniez zycze wam SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!! LATWEGO PORODU i SZCZESLIWEGO MACIERZYNSTWA!
u nas dzien jak codzien. Sami w domu bo mezus caly dzien pracuje...
Mielismy propozycje od znajomych na sylwestra (maja 3 chlopakow) wiec i Josh mialby co robic, tyle ze watpie zeby on dal rade do polnocy. Tzn moze i by dal ale maruda to niesamowita by byla i teraz nie wiemy co robic...?
Rowniez zycze wam SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!! LATWEGO PORODU i SZCZESLIWEGO MACIERZYNSTWA!
reklama
A
asiunia876
Gość
no wlasnie nie bardzo mamy tam gdzie spac, po 12 musielibysmy wracac, a pozatym Josh z nadmiaru emocji (wyobraz sobie chlopca ktory jest w domu u 3 innych chlopcow co maja 2 razy wiecej super zabawek i te same zainteresowania) nie zasnie chodzby nie wiem co...
Wiec chyba bedziemy musieli zostac w domu... a szkoda...
Wiec chyba bedziemy musieli zostac w domu... a szkoda...
Podziel się: