reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Sylwester już się zbliża,
już jest za rogiem,
Dzisiaj sylwester pełen:
Marzeń,
Fajerwerek i nie tylko,
Życzę wszystkim kochanym Kwietnioweczkom szczęśliwego
Nowego Roku
i udanego sylwestra...

7838247-program-fireworks-na-nowy-rok-2011-r.jpg

hehe ;-) nie przesadzaj. a jak bedzie dretwo to zwalicie na Josha i wyjdziecie szybciej :-) a zawsze lepiej zaryzykowac.

ja nastroj mam w sumie srednio imprezowy ostatnio, jednak nie czuje sie najlepiej, w sensie szybko sie mecze, slabo mi sie robi, albo spac sie chce.. no ale powiedzialam malzowi, ze nie bedziemy do 5 siedziec, tylko najpozniej o 2 sie zawijamy i juz. zreszta jak mowie, bedzie duzo moich przyjaciol, troche obcych tylko wiec nikt sie mnie tam nie bedzie czepial :-)

normalnie wojna bedzie takie tlumy w sklepie. Byla kobieta co nie rozumie ze 2 kg to 2 kg ( zreszta moj maz tez nie) wiec zamiast 4 kg zrobilo sie prawie 10kg :-(. kolejka wielka a pracownica do mojego meza co na zapleczu miesa wybieral krzyczy "Marek pospiesz sie przeciesz kobieta w ciazy nie moze stac w kolejce" cala kolejka na mnie patrzyla az sie mojej corce glupio zrobilo.Potem do kasy a tam kolejki na godz stania nawet w samoobslugowej wiec musialam do pierszenstwa isc, a tam pracownica co nie jest kasjerka i nie umiala polowy z karty polowe za gotowke, wiec musialam sama powciskac na terminalu czego nie powinnam nie pracuja juz tam.;-)
asiunia- no i dobrze idz i sie dobrze baw.

Kochane życzę szampańskiej zabawy i wszystkiego dobrego w nowym roku. Szybkich bezbolesnych porodów i zdrowych uśmiechniętych dzieciaczków :)

Ja wyskakuję na chwilę do znajomych a później wracam do M bo zostaje sam z chorymi dzieciakami. Muszę się troszkę rozerwać bo już dostaję zdrowo na głowe.

STARY ROK SIĘ KOŃCZY,JEGO BLASK JUŻ MIJA
NOWY,20011-DO BRZEGU DOBIJA...!!!

Szampańskiej zabawy-nawet tej w domu oraz szczęśliwego Nowego Roku i szczęśliwych finałów dla każdej Kwietnióweczki:))

reklama
Do góry