reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

cucumber- gratuluję udanej wizyty, moja ginka szyjkę sprawdzała na dopochwowym,
a może mąż zbiera siły na oblewanie dzieciątka;-) ale tu może lepiej byłoby potrenować wcześniej:tak:

reklama
Cucumber - Ja tez gratuluje ci wizyty i ze wszytsko jest oki mi sprawdza gin szyjke macicy dopochwowo i mi powiedzial ze mam krótką ale narazie od 2 mc utrzymuje sie na tej samej dlugosci zobaczymy 3 stycznia

mitaginka - ale długo siedzial monatzysta a tu pewnie jeszcze trzeba posprzatac po nim masakara wspolczuje

an ale sprzątanie to akurat zadanie dla mojego męża :)

właśnie się dowiedziałam- kuzynka mojego M. jest w ciąży (9tc) i dzisiaj okazało się, że ma toksoplazmozę :/

Ostatnia edycja:
Witam się wieczorowo

Kochane kwietnówki wpadłam Wam życzyć Do Siego Roku 2011
Niech Nowy Rok przyniesie Wam zdrowie, radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnia niech dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym Roku wielu szczęśliwych chwil i szczśliwego rozwiązania

Dzień doberek kochane .Ale zasypało śniezkiem i nadal sypie i sypie brrrrrrrrrrrr...

Zaraz jakieś sniadanko sobie pyszne zrobię ,polec do sklepu po małe zakupy i chlebuś .

Cucumber kobietko gratuluje udanej wizyty,trzymam kciuki za dalsze udane wizyty.

Dzisiaj sylwester normalnie gdyby nie brzusio to bym się stroiła już ,a tak to wystroje się na wieczór w moją nową piżamke -cieplusią i wpakuje się do łóżeczka przed telewizor .Mój C pewnie troszkę będzie grał na kompie ale obiecał że poleży ze mną troszkę w łózeczku :-)

życzę Wam Mamusie udanej zabawy sylwestrowej i również szczęśliwego Nowego Roku,mega szybkiego porodu ,szczęścia ,zdrowia ,i wszystkiego co sobie Same życzycie.Pozdrawiam i całuje

witam z rana.
Ja sie ciesze ze nie mozemy wychodzic na sylwestra, nigdy nie pilam alkoholu- smak mnie poprostu odrzuca. Zaden alkohol mi nie smakuje :-), halasu nie lubie wiec ciesze sie ze pies jest dobra wymowka. Nawet siostra nie chce mi synka wcisnac, wiec zapowiada sie mily wieczor. Maz wymyslil duza ilosc pizzy co u nas oznacza co najmniej 6, bo normalnie robimy 3. Do tego salatka grecka i cola lub picolo :-).
Wczoraj tak sie nasprzatalam- bo oczywiscie nie moglam posprzatac normalnie jak zawsze tylko wzielam sie za wywalanie starych podrecznikow, dokumentow itp ze popoludniu tak bolaly mnie plecy ze nie bylam wstanie stac.:-(
Dostalismy 2 siaty ubranek od meza szefa i tu przestroga dla Nas jedna siatka to sa ubranka zupelnie nie uzywane te najmniejsze, wiec chyba nie warto kupowac. Miedzy innymi sa tez 2 kombinezonki z ktorych sie najbardziej ciesze, pozatym kupilam wczoraj w tesco na wyprzedazy kilka rozowych body za cale 6 zl od sztuki wiec mysle ze dlugo juz ubranek nie bede musiala kupowac bo pewnie meza szef bedzie nam dostartczal a i jeszcze jest paczka 80 sztuk pieluch jednorazowych to tez duza ulga finansowa. Jeszcze od siostry mamy dostac ale jakos nie moze dojechac :-(.
NIECH ROK 2011 BEDZIE NASZYM NAJSZCZESLIWSZYM ROKIEM, ZYCZE WAM DONOSZONYCH I ZDROWYCH DZIECIACZKOW I SZYBKIEGO BEZKOMPLIKACJI I BOLU PORODU.

Lenka- ja dopiero wczoraj wieczorem uslyszalam naszczescie nie widzialam o tym .... 15-sto latku i kocie. poprostu brak mi slow, jak tak mozna wychowac dziecko. Tylko do konca nie jestem pewna czy to wychowanie tzn moja corka woli zwierzeta od ludzi i za krzywde zwierzeciu mowi ze powinna byc kara smierci. Nikt nigdy Jej az tak nie mowil, oczywiscie zwierzeta byly u Nas zawsze wazne i pewnie o np nie wychodzenie na sylwestea z powodu psa to w oczach dziecka wyglada ze zwierze jest wazniejsze wiec moze cos co mi sie wydaje normalne u dziecka jest wyolbrzymione wiec jest to wychowanie. mam nadzieje ze to zrozumiale napisalam.
Cucumber- gratuluje udanej wizyty

Witam sylwestrowo ;-) Na początek życzę Wam, aby Nowy Rok przyniósł Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. Dużo zdrówka i pomyślnego rozwiązania dla wszystkich Kwietniówek :-)

No a a obudziłam się chora. Strasznie boli mnie gardło i mam katar :-( Mam nadzieję, że do wieczora mi się nie pogorszy i będziemy mogli iść do znajomych. Tylko najpierw muszę zapytać ich czy im nie będzie przeszkadzało, że a taka zasmarkana. Znacie jakieś sposoby dobre domowe sposoby na ból gardła i katar? Coś, co postawiłoby mnie szybko na nogi. Na razie wypłukałam gardło wodą z solą, ale nie pomogło. Piję herbatę z sokiem malinowym i cytryną i to wszystko, bo ja antylekowa w ciąży jestem, więc nic innego nie chcę brać.

reklama
Laurka- cieple mleko z czosnkiem i miodem. Do tego posmarowac szyje olejkiem kamforowym i
zawiazac szalikiem albo najlepjej wata i chustka i do lozka. wieczorem powinnas byc zdrowa.

Ostatnia edycja:
Do góry