reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

ducha, witaj :)

Ale mi się nudzi. Muszę namówić męża na telewizor bo nie mam co oglądać jak siedzę w domu :p Może jakieś pieniążki się znajdą na najzwyklejszy tv.

reklama
Mam wyniki wczorajszych badań.
Glukoza na czczo 80,07, po 1 godzinie 98,1, po 2 godzinach 98,2- więc ok:)
niestety spada mi hemoglobina i to chyba dość drastycznie- dwa tygodnie temu miałam 12,2 a dzisiaj 11,0

ducha witaj w naszym gronie:-)

ja właśnie po wizycir rodzinki było całkiem miło,ale znowu to słodkie.....ja próbuje jakoś ograniczyć ale chyba nie dam rady bo malutka domaga się wybitnie:)

co do wyprawki to mam jak narazie ubranka tak mniej więcej do 5-6 miesiąca a jeszcze dziś m ma podjechać do znajomych po paczuszke po ich córeczce,i taka zbieranina troche tu troche tam troche nowych i wczoraj stwierdziliśmy że nasza niunia niektórych rzeczy nawet nie zdąży założyć więc już stopujemy bo jest tego sporo,łóżeczko kupimy w styczniu wózek w lutym i w sumie tak to wszystko mamy
ewentualnie drobiazgi którym nie będe mogła się oprzeć.
m bierze się z przmalowanie pokoju dzieciaków na taki lawendowy z białymi wstawkami,i zastanawiam się jak ja to przeżyje...

ducha witaj :):)
wiec jestesmy bezdomne ale tylko do jutra. dzisiaj podroz z Gdyni do Gdanska i z powrotem zajela mi 5 godz. na tranwaj czekalam 45min z powrotem 30 min przy -13. wiec teraz sie grzeje herbata, gardziolko zaczyna bolec wiec zle, zaraz sobie dentoseptem wyplucze to moze mi przejdzie.

ducha
ewentualnie drobiazgi którym nie będe mogła się oprzeć.
m bierze się z przmalowanie pokoju dzieciaków na taki lawendowy z białymi wstawkami,i zastanawiam się jak ja to przeżyje...

No to widzę że nie tylko ja mam takie dylematy :-) U nas w styczniu remoncik się szykuje... A co do rzeczy dla dziecka to jak na razie to mam tylko kocyk i szczoteczkę do włosków w komplecie z grzebyczkiem :-D może ubrana tez dostanę jakies w spadku, ale na razie boję się cokolwiek kupować... To moja trzecia ciąża, ale pierwsza żywa, więc jestem nieco przeczulona i pełna obaw ;-) ale w końcu trzeba by zacząc cos szykować... pozdrowionka dziewczynki :cool2:

Witajcie kobietki!
Witam ducha w naszym gronie! (ale się ciekawie stylistycznie ułozyło :)

normatywna - trzymam kciuki za powodzenie :) Ja się w bólach powstrzymuję od zakupów,bo w sumie po Synku cała wyprawka jest gotowa - tylko odswieżyc. A że będziemy mieć córeczkę to moja siostra szykuje mi całą górę rzeczy,po swojej.Obiecaliśmy sobie z Menem, że nic nie kupimy,ale mnie tak potwornie kusi, że szok!!! W życiu sobie nie chciałam tak nic kupic, jak teraz dostaję cholery jak widzę te wszystkie rzeczy dla dzieciaczków.

Udało mi się dzisiaj kupić tunikę Mothercare z dlugim rękawem za całe 7 zlotych, więc się cieszę, bo będe miała czym brzuchol zakrywać :)

Mam kłopot,bo przed świętami dostałam na dłoniach uczulenia. Myślałam że od płynu do naczyń, więc unikam zmywania. Trochę się zaleczyło a dzisiaj mam takie wykwity na prawej dłoni zwłaszcza, że szok. Oby Men nie miał jutro żadnych planów, to mnie do dermatologa zawiezie. Nie wiem czym to smarować. Wywaliłam wszystkie kremy do rąk, bo w sumie nie wiem od czego to, a skórę mam suchą na wiór.

reklama
a ja znowu jem...kurcze chodze cały czas głodna...dziś to już owoce jadłam żeby nie przytyć za bardzo
mój m właśnie pojechał po ubrania ciążowe do koleżanki bo już w nic się nie mieszcze a ona urodziła we wrześniu to akurat:-)

Do góry