reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

witam w swiatecznyh poranek, no juz nie taki poranek.
jakos wytrzymalysmy wigilie chociaz do domu przed 22 dojechalismy ale w sumie wczesnie zaczelismy bo o 16 u moich rodzicow.
Jeszcze teraz do tesciow na sniadanko i bedziemy mogli odpoczywac w domku.
pewnie tylko ja dzisiaj tu zajrze ale jak by ktos zagladal to milego dnia

reklama
Witam świąteczne mamusiunie!
Wczoraj to nawet sekundki nie znalazłam, żeby do Was zerknąć no i oczywiście życzenia złożyć. A więc

Niech te już płynące święta przyniosą radość i spokójuśmiech i cudowne chwile spędzone z bliskimi. Niech dają nadzieję i sprawią, że świat choć przez te kilka dni będzie najlepszym ze światów.

ZMykam na kawkę i świateczne ciacho do rodziców BUZIAKI:-)

ho ho ho!

dziewczynki, nie bylo mnie dluuugo, ale zyje. buziam Was goraco i swiatecznie :-)

u nas byl straszny szal przed swietami, pracowalismy wszyscy dzien i noc, takze nie mialam czasu was podczytywac. ale nadrobie, nadrobie :-) buziaki!

Wszystkiego najpiękniejszego w te święta i w nowy rok!!!

Hej Kochane!

u mnie wigilia u teściów z całkiem dobrym samopoczuciem, a rano w I dzień świąt przyjechali rodzice :) zrobili niespodziankę, przejęli się naszą czwartkową rozmową i przyjechali :) tyle że w nocy z wigilii na I dzień świąt znów bolał mnie brzuch. Wczoraj też caly dzień i noc, dzisiaj jest trochę lepiej, a oni już pojechali.
Minął mi za to ból pleców ;) jak nie jedno to drugie.

Jutro idę na badania, w tym glukozę :/

miłego wieczorku!

Witajcie.
U nas też spokojnie:) telewizor, komputer i prezent od męża "W oczekiwaniu na dziecko":-) szkoda że już prawie pa świętach;-)

reklama
hej dziewczyny,
troche mnie nie bylo... Jakos nie umialam wejsc spowrotem bo balam sie ze nie nadrobie zaleglosci.
Teraz wiem ze napewno nie nadrobie waszych postow, ale chcialam sie zapytac o cos.

Otoz czy ktoras z was ma/miala/ lub slyszala jak ktos mial, silne bole brzucha, twardnienie - jakby jeden wielki skorcz? Do tego wrazenie "otwartej" i opuchnietej waginy jak po porodzie? :-(
Jestem przerazona bo to juz trwa prawie miesiac. Na poczatku brzuch mnie zaczynal bolec do gory jakby ktos mi cos tam polozyl i uciskal i tylko sporadycznie, jak sie mega zmeczylam lub zdenerwowalam, potem bylo coraz czesciej i mocniej, tak ze bol to ciagniecie z gory przechodzi bokami az do lona, nie moge stac musze siedziec, albo lezec wtedy jest ok....
Wiecie co to moze byc???
Jak tu mam sie Joshem opiekowac jak ja ledwo co chodze... Juz nie wiem co robic... Jakis 2tyg temu zaczelam brac magnez czesto i nospe, ale to tez na niewiele sie zdaje...

Do góry