reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Dzień dobry dziewuszki w dzień Wigili.

Pięknie słoneczko zagląda w okna ,ponadto pada deszcz i wszystko się roztapia.

Ja już od 6 stej na nogach,spać nie mogłam bo martwiłam się ze nie czuje ruchów maleństwa nawet wieczorem się nie odezwało.I tak czuwałam w nocy licząc na jakiegoś kopniaczka i nic.Na szczęście chyba Bóg wysłuchał moich próśb dostałam jednego delikatnego kopniaczka na uspokojenie i zasnełam.Teraz też próbuje jakoś skłonić bobaska do ćwiczeń ale marnie mi to wychodzi,czuje jak się przekręca ,smyra mnie pod pępkiem ale żeby z jakimś większym wysiłkiem to nie powiedziałabym.Leniuszek i już.

Wiem że już popadam w paranoje ale mam do tego prawo ,w ciąży przecież jestem:tak:

Zaraz lecę jakieś pieczywo kupić i szampon do włosów.
Trzymajcie się kochane !

reklama
I ja witam Wigilijnie.
Właśnie jem drugie śniadanie. Ja od 6.30 na nogach. Wstaliśmy z mężem wcześniej, żeby na 8 do spowiedzi podjechać, bo wczoraj były takie kolejki, że zrezygnowaliśmy. Niunia mnie kopała w konfesjonale i mi się śmiać chciało :p
Zaraz zmykam kroić sałatkę śledziową i ogarnąć kuchnię po wczorajszym pieczeniu.

Ja wpadłam tylko na chwilkę życzyć wam wszystkim

WESOŁYCH, ZDROWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ OCZYWIŚCIE JAK NAJMNIEJ DOLEGLIWOŚCI, SZYBKIEGO PORODU I ZDROWEGO BOBASKA :)

Ja kończę ogarniać mieszkanie jeszcze tylko jeden placek do zrobienia i wigilia, mikołaj, prezenty :)))

Kochane,

W te święta magiczne,
życzenia ślę liczne.
Pachnących jodełek
z ogromem światełek.
Pod obrusem sianka,
a za oknem bałwanka.
Prezentów pod choinką
od Mikołaja z wesołą minką
Ciepła rodzinnego
w Dzień Narodzenia Pańskiego.
Dużo jedzenia na stole,
niech te święta będą wesołe
Dla Was i Waszych bliskich...

weihnachten.gif

Witajcie wigilijnie!

Plecy bolą, ale mam nadzieję, że jakoś te święta przetrzymam.
Zabieram się za robienie kompotu z suszu i zupy grzybowej, bo u moich teściów wigilia nie jest wcale tradycyjna, a ja chcę choć trochę poczuć magię i mieć namiastkę tego, z czym kojarzy mi się ten czas.

Jeszcze raz: Wesołych i spokojnych świąt!

witam i ja
u nas sliczna pogoda ale tylko jak sie siedzi w domu.
pada deszcz ktory zamarza na sniegu i wyglada jak polukrowany
dzidzia kopie dosc mocno ale tak na zoladek naciska ze nie jestem w stanie jesc :(
no to jeszcze raz szczesliwych swiat

DZIEWCZYNKI

ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM NAPRAWDĘ UDANYCH, ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT:-)

ja się wczoraj tak sie sforsowałam, że wieczorem wyłam z bólu kręgosłupa. Głupia ja! dziś wcale nie lepiej. nie tak powienno to wyglądać. mój mąż ma rację....to tylko psuje całą atmosferę. narobiłam sie jak dziki osioł i czuje tylko ból i zmęczenie....

mam nadzieje że u was innaczej

i tego też Wam życzę:-)

Witajcie mamuśki!
Życzę Wam wszystkim zdrowych i pogodnych Świąt. Ale przede wszystkim dużo spokoju i zdrowia. I powodzenia w kwietniu. Buuziaki !!!

reklama
Do góry