reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Witajcie dziewczyny:-)

Mam nadzieje ze mnie pamietacie na glownym nie udzielam sie zbyt czesto ale codziennie Was czytam:tak:
Dzisiaj wpadam zloyc Wam zyczenia

Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy Wam przez cały Nowy Rok. Życzę Wam, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań.

reklama
co tam slychac?? milczycie jakos ostatnio. moze po nowym roku wrocicie na forum.
od godz sobie pukam w brzuszek i mi malutka odpukuje :-)
jestem sama w domu i mi sie nudzi :-(
maz w pracy, corka pojechala na konie ale utknela u rodzicow- paraliz komunikacyjny, pada deszcz ktory od razu zamarza. koszmar

mnie cały dzień bolą plecy
z uwagi na to, że nigdzie sama nie wychodzę i nie miałam okazji kupić M. prezentu, zrobiłam mu dzisiaj kota z masy solnej ;) jak na debiut, nawet całkiem fajnie mi to wyszło :)

Mitaginka- gratuluje debiutu.

z nudow posprzatalam w szafie, zakladajac ubrania i sie zastanawiajac czy to ma jeszcze sens je narazie trzymac w szafie. ogolnie efekt nie jest zly, mieszcze sie we wszystko tylko niektore bluzki mnie splaszczaja w biuscie wiec to nie ma sensu.
przyszla moja paczka z drobiazgami i bede sobie przypominac jak sie pieluchy zaklada :-)

Uff, chwilę odpoczynku dla pleców mam. Wstawiłam do piekarnika ciasteczka cynamonowe i zaglądam do Was :)
Powiem Wam, że jestem pod wrażeniem, bo w Lublinie w Tesco były małe kolejki do kas :D Stanęłam do zwykłej kasy, nie wydzielonej dla ciężarnych i przede mną była jedna osoba tylko. Wszyscy się chyba na inne hipermarkety rzucili albo gotują ;) Przyszła mi dzisiaj koszulka nocna ciążowa, będę miała coś ładnego do spania u teściów ;) No i zwykła ciążowa bluzeczka z długim rękawem. A mąż mi kupił grubsze rajstopy w H&M. Bo jak chodzę w spodniach ciążowych jeansowych to mnie duszą na dole brzuszka, no i jak w nich długo siedzę to też gniotą. A tak w święta mogę siedzieć w ciepłych rajstopach:)
nati, też mi się za chwilę będzie nudziło, bo mąż pognał na trening i wróci za jakiś czas. Dopiero wtedy choinkę ubierzemy :p

Witajcie brzuchatki:)
ja właśnie po wizycie wszystko ok z maleństwem, rośnie chłopak jak na drożdżach:) dziś miałam też po raz pierwszy mierzoną szyjkę ktora ma 48mm i jak to stwierdził mój doktorek na tym etapie jest super..

normalnie nie mam na nic czasu, podczytuje Was troszkę a nie mam kiedy nawet odpisać, ale po świętach znów mam tu się zamiar pojawić:tak:

jutro z rana wyjeżdżamy na święta, muszę nas spakować
więc już teraz kochane chciałam Wam wszystkim życzyć
W Bożego Narodzenia dni urocze, niechaj szczęściem serce gra. Niech zdrowie dobre Was otoczy, i na dni przyszłości trwa. Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, spokój, radość i dostatek wszelki, a Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca.

Wesołych Świąt kwietnióweczki:-)

reklama
katia gratuluję udanej wizyty i godnej pozazdroszczenia szyjki! moja 32mm to przy Twojej się chowa
plecy cały dzień mnie bolą, najgorzej jak leżę, jak siedzę jest lepiej (i tu dwie dolegliwości się wykluczają: mam dużo leżeć z powodu skurczy, a sprawia mi to trudność, bo bolą plecy :/ ciekawe, jak minie noc, obym nie musiała spać na siedząco...

dobranoc Kochane!

Do góry