reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Hej dziewuszki kurcze nie wiem co mi jest.
Bolą mnie jakby zęby,i ten ból się rozprzestrzenia do gardła i do uszu jak i tył głowy.
Nie jestem pewna czy mnie to uszy bolą ,czy szczęka ,czy gardło.Ten ból zlapał mnie tak nagle i jak będzie trwał chyba pojadę do jakiegoś szpitala .Albo spróbuje się do lekarza zapisać .A jak bolą zatoki?

witajcie brzuchatki,

...ogromna buzka za gratulacje...wczorajszy dzien spedzilismy kameralnie u ulubionego chinczyka...17 lat po slubie...kiedy ten czas zlecial???...sama nie wiem:o)

jola - gratuluje coruni,super bedzie parka!!!

monika - ale mi narobilas apetytu na paczki,moje ulubione byly u sowy,jeszcze dawno dawno temu jak cukiernia byla na ul.pomorskiej:o)

W fordonie sowy nie ma :-( najbliższa w galerii pomorskiej dlatego muszę się zadowolic staropolską:-) Polecam pączusie mi się od razu humor poprawił bo od wczoraj chodziłam jak chmura gradowa a oczywiście wszystko skupiało się na moim M. Może dziś będę dla niego lepsza:-D

tez mi sie zdaje ze uszy albo moze gruczoly limfatyczne? jak mnie ostatnio bolalo dziąsło to sie okazalo ze to wlasnie wezly czy gruczoly.
przez ta glukoza moja malutka sie wierci od 8 i nie moze spac to chyba od cukru.
mitaginka- mi tez zawsze niedobrze z glodu przed ciaza tez. rano po wstaniu o 5 zjadlam 1 kromke chleba i wypilam kubek herbaty, trudno moze troche gorszy wynik bedzie ale bym nie zdolala inaczej. a po glukozie bylo mi slabo po godz przeszlo. wiec nie jest najgorzej

Właśnie wróciłam od dentysty ,zeszłam na dół na sam przegląd i okey ,ale moga bolec bo w ciąży jestem przecież.
Dzwoniłam do do mojej gin i powiedziała że to wygląda że coś z uszami się dzieje .Zapytała czy mnie przypadkiem nie przewiało i teraz już mam pełen obraz.Wczoraj wyleciałam bez czapki do lekarza a wiało przeokrutnie,ponadto okno miałam uchulone w aucie bo mi zawsze goraco jest i teraz takie skutki.No i bolą mnie też policzki tzn.kości tu przy nosowe i wczoraj mnie tak samo bolało jak z dworu wsiadłam do rozgrzanego samochodu,oraz odczuwam dynskomfort w gardle ,ból z tyłu głowy i szyji i bolące uszy.
Zaraz zadzwonie i zapisze się do internisty,wziełam apap może zadziała zaraz.
Ale nie mam kataru,ani kaszlu i wogole mam pełno energii.

reklama
mitaginka ja w tej całej glukozie boję się dokładnie tego, co Ty. Mi też nawet przed ciążą było niedobrze, jak musiałam wyjść bez śniadania. Nie wyobrażam sobie czekać godzinę czy dwie na czczo, bo przełknąć, to jakoś to przełknę.

Mitaginko, a Ty spać nie mogłaś pewnie dlatego, że zbliża się pełnia księżyca ;-) Ja wtedy zawsze mam problemy ze snem. A tego relanium, to bym Ci więcej nie radziła brać, bo to dosyć silny lek. Chyba, że lekarz Ci pozwolił, to co innego.

Ja właśnie dostałam całą stertę ciuszków po córeczce mojej kuzynki. Wygląda na to, że na co dzień mamy już prawie wszystkie ciuszki. Dokupię jeszcze trochę nowych, żeby były na wyjścia.
Trochę mi to poprawiło humor, bo wczoraj pokłóciłam się z mężem. Chyba nie wytrzymuje moich zmian nastroju, bo powiedział, że ostatnio nie można ze mną wytrzymać. Nawet nic nie mówiłam, tylko popłakałam się i wyszłam. A przed chwilą rzucił mi słuchawką, jak powiedziałam mu, że ma się pospieszyć, bo nie będę po nocy na zakupy jeździła :/ Ehh, normalnie świetnie się dogadujemy, a tu takie coś :-( Wygląda na to, że nie tylko ja mam humory ciążowe :/

Do góry