o tak takie sytuacje są bezcenne - to nie ja mamusiu wyłączyłem ten telewizor plus odpowiednia minka i wszystkie winy ma darowane heheheh. Moje dziecko jest na etapie pilotów od tv, telefonów- zawsze rano robię poszukiwania pilota żeby Natan mógł oglądać bajki..Katia, doskonale się rozumiemy w takim bądź razie...
Moja zrzuca, ściąga "wszystko", trzeba mieć oczy naokolo glowy, bo nie wiadomo co strzeli do łepetynki, ale przyznaj, że taki slodki berbeć ze swoją ciekawską minką potrafi rozczulić i skruszyć najbardziej skamieniałe serca...
A mam pytanie do mam które rodziły wcześniej przez cc- kiedy gin pozwolił Wam zajść w następną ciąże i czy czujecie jakieś dolegliwośći związane z cc w obecnej ciąży? Bo mnie lekarz powiedział żebym co najmniej 1,5 - 2 lat odczekała, bo szwy mogą się rozejść itd. u mnie minął rok od cc i pewnie gin będzie kręcił nosem że tak szybko kolejna ciąża, i trochę się boję żeby faktycznie te szwy wytrzymały, tydzień temu trochę mnie bolały tam wewnątrz. Mam nadzieję że nie zakręciłam za bardzo