reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witam panie w pięknym stanie;]

Dziś moja pierwsza wizyta u ginki juz sie nie moge doczekac godz 14-30!

Dziś też da mi zaświadczenie do pracy żebym nie ryła jak kret...będzie dużo osób którym sie nie spodoba

mój stan ale mam to ..noo..spać nie moge a mam dzień wolny..ech

Pozdrawiam i życze miłego bez nudności,bez boleści dnia;]

Dzieki krakowianka, ja właśnie jak robie sobie poł dnia bez stanika to mnie przestaja boleć....tak jak wczoraj...zdjełam zaraz po pracy i wieczorem nic a nic....to dobrze, że Ty tez tak masz...bo już posiwiałam....

Aligator - gratuluje....słyszałas serduszko...pięknie....od nastawienia mówisz....no to koniecznie muszę się przestawić....bo ja mam cały czas czarno widzenie...i pewnie mojej fasolce się to nie podoba....

buziaki....
dziś wyniki bety....trzymajcie mocno kciuki....

Dzień Doberek

I nastała jesień... U nas leje, chyba wczoraj wywołałam wilka z lasu.

Aligator cieszę się razem z Tobą, że słyszałaś najpiekniejszy dźwięk na świecie...

Karolcia trzymamy kciukasy za betkę.

jola.24 widze, że masz malutkiego synka. Szybciutko będzie miał rodzeństwo. Policzylam sobie, że Twój synio będzie w wieku mojej Hani kiedy urodzi się braciszek lub siostrzyczka.A moja mala jest w tej chwili na etapie "wszędobylstwa", moje najczęściej wypowiadane słowo to "nie wolno".Mam nadzieję, że za 8 m-cy troszkę bardziej siądzie na tyłku. Ach, ten maly urwis...Ale damy radę. Jak nie my to kto...:-)

witam Cię Kafka

Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane

Cześć dziewczyny

Wróciliśmy. Jak mi koszmarnie niedobrze.bleeeeeeeee normalnie od rana nie wiem jak się nazywam.A piersi zaraz mi odpadną. Nawet bluzka mi przeszkadza. Pogoda fatalna.Zimno i pochmurno a młody od rana szaleje. Teraz wysłałam go na plac zabaw to może udami się trochę mieszkanie ogarnąć po powrocie. O ile za szybko nie wrócą.....Ech czy tylko ja mam dziś taki fatalny dzień?

Witam, u nas dziś pięknie słoneczko świeci. My właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu u moich rodziców, młody wyhasał się za wszystkie czasy, a ja trochę odpoczęłam. Wcale nie chciało mi się wracać ale za 2 tygodnie lecimy na wakacje i mamy jeszcze trochę spraw do pozałatwiania. Wogóle mam dziś mega lenia i nic mi się nie chce a tu trzeba pranie i sprzątanie zrobić bleee.
AguHan widzę że mamy dzieci w podobnym wieku bardzo dobrze rozumiem to wszędobylswto - mój syn ma dziś takiego powera w przeciwieństwie do matki, właśnie wywalił wszystkie książki z półki wrrrr jakbym mało zajęć na dzis miała

Co do samopoczucia to u mnie różnie ostatnio jakby dolegliwości opadły na sile tzn. piersi mnie już prawie nie bolą jedynie jak ich dotknę, czasem w nocy trochę bolą, mdłości nadal są ale też jakieś słabsze trochę się martwię bo pierwsza wizyta dopiero za tydzień ehhh.

Kończę bo dziecię zaczyna smęcić posiedzimy na balkonie bo nie mam dziś sił na spacer. Miłego dnia mamuśki..

Witam:-)
19 czerwca powinnam dostać @...po 3 dniach zrobiłam teścik i nic:/ już byłam smutna i stwierdziłam, że pewnie lada dzień dostanę @... jednak minęło 9 dni i nic...umówiłam się do ginka ale on powiedział, że nic nie widać więc daję luteinkę i mam brać ją 7 dni...potem czekać 7 dni i jak nie przyjdzie to dam znać:-) @ nie ma nadal ale do ginka musiałam się umówić dopiero na 31 sierpnia bo jest teraz na urlopie:crazy:
już nie mogę się doczekać tej wizyty niby teścik robiłam kilka dni temu i był pozytywny ale wiecie...nie uwierzę póki nie zobaczę:-D heheh

Katia, doskonale się rozumiemy w takim bądź razie...
Moja zrzuca, ściąga "wszystko", trzeba mieć oczy naokolo glowy, bo nie wiadomo co strzeli do łepetynki, ale przyznaj, że taki slodki berbeć ze swoją ciekawską minką potrafi rozczulić i skruszyć najbardziej skamieniałe serca...

Mamusiaaaa witaj
Czy masz jakieś ciążowe objawy?Z tego co napisalaś wynika, że mozesz być w ciąży i to już dość wysoko. Obstawiam luty, marzec 2011.

reklama
jestem śpiąca i jest mi niedobrze strasznie...ale wiem, że już kilka razy tak było bo wiem jak potrafię sobie wmówić :p hehe
co do daty to teoretycznie powinna być na 28 marca...ale wiem, że jeśli jestem w ciąży to będzie to data przesunięta...jak przy Wojtku...i na pewno urodzę w kwietniu;p hehhe

Do góry