reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
karolcia- gratuluję tak wysokiej betki, ona naprawdę dużo znaczy, mój gin jak popatrzył na wyniki jeszcze przed badaniem to powiedział, że powinnam być spokojna bo z ciążą przy takim przyroście napewno jest wszystko oki :). Powiedz jeszcze ile dni upłynęło między badaniami? Jeżeli 2 to powinno wzrosnąć o 66%, jeżeli 3 to 114%, ale u Ciebie to chyba więcej bo mega wysoki jest wzrost :).

kozica- trzymam &

Gratuluję wszystkim nowym brzuchatką i witam

OPTYMIZM jakby dało go się zaprogramować w mojej głowie,,,niby wszystko jasne i proste,,,a jednak to takie trudne uwierzyć,,,

Dzięki kochana...takie słowa, że pieknie...to dla mnie bardzo dużo znaczą....
minęły 4 dni...bo to akurat weekend był...robiłam w czwartek a potem w poniedziałek...
ale myslę, że przyrost ładniusi...pomomo tylu dni i, że będzie wszystko ok.....

Ostatnia edycja:
no ładniusi przyrost karolcia,,już naprawdę się nie martw,,,wiem jak Tobie ciężko, ale musisz wyluzować,,,to dla fasolki ona czuje, ze jej mamusia się martwi,,,wszystko jest dobrze masz na to super dowód,,,ciesz się! Buziaki

Cześć Wam...

dziś sobie bete też zrobiłam ..i wyszła
3480,3

tera u teściów jestem,komp tu to masakra kompletna..niedługo do domu jadę. to popiszę normalnie..:happy:

Dzieki dziewczyny...no ja tak mam ze zawsze wymiotuje dosc mocno w 1 ciąży to w 6 miesiacu na patologi wylądowała przez wymioty i chudnięcie...widocznie bedzie to chlopiec i historia sie powtórzy...

Dziś jestem tylko na kwaśnych żelkach i bigosiku z kwaśnej kapusty...nic innego nie trawie...a wszystko to co jadłam przed ciążą jest dla mnie beeeee...nawet pyszna kawa z mleczkiem... :-( i przez to ,ze jej nie pije mam zaparcia...i koło zamknięte...

Jutro rano jade do lekarza na 2 usg...trzymajcie kciuki...

Ps... dziś w nocy było dość chłodno więc nie spalam w samochodzie ale cierpialam w wlasnym łóżku...hihihi...

Ostatnia edycja:
Co do rozbrykanych dzieci to z waszymi to dopiero początek.Poczekajcie jak będą miały 1,5- tornado nie do zatrzymania.... :-D Między Kacperczakiem a kropeczką będzie 2,5 roku i to idealnie bo Kacperczak jest z października :-D Jest strasznie żywym dzieckiem i nie usiądzie nawet na moment. Od wrześnie idzie do przedszkola. Może tam go troszkę spacyfikują. ;-)

Aja pospałam z młodym 3h:szok: ale dalej mi niedobrze. Wprawdzie jeszcze nie wymiotuję ale jestem blisko dlatego popijam cole i jem banany. W poprzedniej ciąży działało.

Ja też boję się porodu ale nie myślę na razie o tym. Po porodzie miałam obniżenie macicy i wylazłam na zewnątrz-niezbyt przyjemne uczucie w dodatku zabawy hormonalne i musiałam przestać małego karmić i wsiąść leki. Pomimo tego znów chcę rodzić naturalnie ( może tym razem ze znieczuleniem) Bo to był najpiękniejszy moment w moim życiu :-)
A wizyta u gina w piątek, jutro idę zrobić wyniki.

A co do bety to nic nie doradzę bo nie robiłam ani w poprzedniej ani w tej ciąży. I jakoś nie widzę potrzeby ich robienia dla siebie.

reklama
Witajcie. :)

Karolcia
, cieszę się, że beta tak ładnie przyrosła. :)

Mamusia - Gratulacje i... ja Cię podziwiam za nerwy... Od 19 czerwca w sumie czekasz do 31 sierpnia... Ja bym poszła po prostu do kogoś innego.

Aligatorek - cieszę się z tak pomyślnego USG. :) Ja mam wizytę 26.08....

Ja też póki co nie wymiotuję, tylko lekko mnie mdli. Za to od 2 dni mam okropny apetyt - w przeciwieństwie do całego poprzedniego tygodnia. o_O

Ostatnia edycja:
Do góry