reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Witam!

Poczytałam was przed chwilką,bo dziś mąż miał laptop w pracy i nie było jak do was zajrzeć.Poza tym i tak pełno roboty jak nie w domu to jeszcze wydawnictwo zawaliło mnie tekstami po uszy!!!

AguHan-dziś odebrałam wyniki z moczu i morfologii.To drugie-ok.Ale mocz...też nie najlepiej-mam liczne bakterie i leukocyty 3-5 w p.w. a wizyta 15 grudnia.Ciekawe co ja dostanę-w poprzedniej ciąży to miałam furagin i ospamox.

Cucumber-nic się nie przejmuj docinkami na temat wielkości brzuszka.Ja się na początku przejmowałam,a teraz-to jestem nawet z tego brzuchola dumna,a co! Bo u mnie też jest b.duży.I cellulit też,ale głównie na udach.I choć codziennie piję po 3 l. wody i ćwiczę,nie jem słodyczy-to i tak się cholernik jeden pojawił.Cóż,taka moja uroda...

Idę teraz zrobić rodzince kolację,a potem to zabieram się za robienie kartek świątecznych...

Życzę dobrych wieści podczas wizyt i spokojnej nocki:))Pozdrawiam!

reklama
hehe a co do wielkości brzucha to mi dzis pan petent powiedział,, no to co, rozsypie sie pani na święta?" a ja na to " tak, ale Wielkanocne :)'' minę miał po prostu bezcenną.
A i miałam przed sobą pana Marcina Wójcika ( ten blondyn z Ani Mru Mru:)

wiosna- to po co mu usg, jak się nawet zmierzyć nie chce...oj sorki ale wkurzają mnie tacy lekarze. Jeżeli nawet ma rację chociaż z doświadczenia wiem, że nie to dla samej pacjentki jeżeli pyta to powinien powiedzieć. Serduszko to można na ktg usłyszeć i to czy miarowo bije, a nie tylko czy bije. Cwaniackie konowały normalnie wrrr

mój lekarz na wizycie też nie waży, tylko mierzy, żeby sprawdzić, czy dzidzia się rozwija i czy obraz usg odpowiada tygodniowi ciąży, po raz pierwszy wagę niuni poznałam teraz na połówkowym- myślę, że często tak jest...pewnie masz rację aligator , że im się nie chce, ale może faktycznie na razie nie ma to aż takiego znaczenia...

moja jak byłam w czwartek stwierdziła, że nawet usg nie będzie robiła bo to ostatnie (prawie 2 tygodnie) jest jeszcze świeże :) szkoda bo za każdym razem nastawiam się na oglądanie a ona po łebkach to robi.

mitaginka- jak mierzy to ok bo to właśnie z poszczególnych długości wychodzi nam waga :). Właśnie o to chodzi aby określić czy nie odbiega za bardzo długościami od tygodnia ciąży.
meriderka- no ma rację, że z dwóch tyg to świeże ;) Ja też bym co tydzień najchętniej podglądała;)

algator- bo Twój tygrysek jest szczuplejszy a jam mam dużą głowę i zachodzi na następny miesiąc :) Ale rzeczywiście chyba za daleko moja główka jest

meriderka jesteś prawie w 6 i to się zgadza, bo 5 trwa do 22 tyg włącznie, więc już prawie masz początek 6 ;)
aligator u Ciebie faktycznie coś z suwaczkiem nie gra...może też zmień na postać z dużą głową :)

reklama
hehe a co do wielkości brzucha to mi dzis pan petent powiedział,, no to co, rozsypie sie pani na święta?" a ja na to " tak, ale Wielkanocne :)'' minę miał po prostu bezcenną.
A i miałam przed sobą pana Marcina Wójcika ( ten blondyn z Ani Mru Mru:)
Ja się wczoraj natknęłam w Empiku na tego chudego wysokiego:)

Do góry