witam wieczorkiem, dzieć zasypia więc wreszcie chwila dla siebie i czas na BB
byliśmy dziś na spacerku, młody się wyszalał w zaspach, a mnie coś brzuch ciągnie bo trochę się z małego nadźwigałam żeby wiecznie w śniegu nie leżał. Dobra biorę się za nadrabianie, widzę że nie próżnowałyście
mala mysz trzymam kciuki za córeczkę, to nie jest przyjemne kiedy dziecko musi iść do szpitala, wiesz moja chrześnica kiedy była w wieku Twojej Hani też miała przepuklinę, zrobili jej zabieg usunięcia i w ten sam dzień była jeszcze w domku, ranka była malutka a dziś trzeba się dobrze przyjrzeć żeby odnaleźć bliznę
cocosova gratuluję odwagi w sprawie dentysty, ja powinnam już dawno iść ząb zaczyna pobolewać, ale boję się i nie mogę się przemóc ehh
erba no to już kawał chłopa gratki
acronka fajnie że jesteś zadowolona z nowej lekarki, a co do męża to jasne nie daj się wrobić w tramwaje, niech wozi swoje księżniczki ;-)
paprotka gratulacje dziewczynki
lenka, cucumber gratuluję udanych wizyt
mamusia dorusia płeć bardzo widoczna hmm gdzieś już to słyszałam:-) gratuluję udanej wizyty
mitaginka gratulacje dziewczynki, a co do usg 4d to niestety ale jak dzidzia się zasłania to kiepsko można coś dojrzeć i wtedy faktycznie wywalone pieniążki, ale czasami lekarze proponują żeby się spotkać innym razem kiedy dzidziek będzie bardziej chętny do współpracy
uff mam nadzieję że nikogo nie pominęłam, małż właśnie z zakupów wrócił z moim kolejnym grzechem w tej ciąży-pepsi, no i nimm żujki idę się delektować