reklama
jola.24
Fanka BB :)
Hej dziewczynki.
Zyjecie?
Ja zyje ale juz świetami)
Margola gratuluje kobitki, wyslij priva z danymi to wciagne cie na liste
Marma tulasek dla ciebie, ochłoniesz i dopiero zaczniesz sie cieszyc
Zyjecie?
Ja zyje ale juz świetami)
Margola gratuluje kobitki, wyslij priva z danymi to wciagne cie na liste
Marma tulasek dla ciebie, ochłoniesz i dopiero zaczniesz sie cieszyc
mitaginka- powodzenia na polowkowym
co do lekow to o metronidazolu tez pisza ze w ciazy nie a jednak i mitaginka i ja dostalysmy wiec moze jednak lekarze wiedza lepiej?
pierwszy raz w tej ciazy przespalam cala noc bez budzenia , mialam jechac do up sie zarejestrowac ale tak mi sie dobrze spalo ze nie pojechalam no coz w przyszlym tyg pojade.
milego dnia
co do lekow to o metronidazolu tez pisza ze w ciazy nie a jednak i mitaginka i ja dostalysmy wiec moze jednak lekarze wiedza lepiej?
pierwszy raz w tej ciazy przespalam cala noc bez budzenia , mialam jechac do up sie zarejestrowac ale tak mi sie dobrze spalo ze nie pojechalam no coz w przyszlym tyg pojade.
milego dnia
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Witam rankiem!
Pogoda jak się patrzy,mrozik że hej,śnieg skrzypi pod nogami...zdążyłam już wyjść po świeże bułeczki...
Na 10 mam usg połówkowe-od ostatniej wizyty-mam w suwaczku o tydzień za dużo,ale już tego nie zmieniałam,więc pomyślcie o mnie)
Jeśli chodzi o Michałka,to sekcja wykazała niewydolność układu krążenia... ;(
Pogoda jak się patrzy,mrozik że hej,śnieg skrzypi pod nogami...zdążyłam już wyjść po świeże bułeczki...
Na 10 mam usg połówkowe-od ostatniej wizyty-mam w suwaczku o tydzień za dużo,ale już tego nie zmieniałam,więc pomyślcie o mnie)
Jeśli chodzi o Michałka,to sekcja wykazała niewydolność układu krążenia... ;(
[B pisze:margola[/B]... ty chyba jedna jestes tak w 300% szczesliwa :-) tak sobie wymarzylas i tak masz - pieknie po prostu! nie mowie o dziewczynach, ktorym to bylo obojetne ;-) tylko o tych, ktore nastawily sie na jakas plec... a "dostaly" inna
po cichutku zazdroszcze, ale tak z calego serca pozytywnie :-)))
kochana myślałam że spadne z leżanki jak lekarz powiedział że nie ma jajeczek i już nie zejdą bo późno! miałam łzy w oczach ze szczęścia że to moja wymarzona córónia! a widok męża w tej chwili- BEZCENNY! przypomniało mi sie jak to jest być dzieckiem i dostać pod choinkę najbardziej wymarzony prezent radość chyba nie do opisania i mogę wreszcie różowe kupować i kupować i kupować. a zacznę od dziś
Mamusia, Mitaginka - powodzenia dziś !
Margola - faktycznie to jest jak najwspanialszy prezent
Aura na zewnatrz cały czas nie zachęca do wychodzenia.... A ja mam na 9.30 dentystę. Stres mnie 3ma od wczoraj... Nie cierpię chodzić do dentysty. Strasznie się boję. Myślicie, że dostanę znieczulenie... ?
A i wczoraj wziełam sobie *spam*, będę go brać regularnie, mam nadzieję że pomoże, bo kaszel mi się zrobił silny i częsty, z nosa cieknie jak 150.
Margola - faktycznie to jest jak najwspanialszy prezent
Aura na zewnatrz cały czas nie zachęca do wychodzenia.... A ja mam na 9.30 dentystę. Stres mnie 3ma od wczoraj... Nie cierpię chodzić do dentysty. Strasznie się boję. Myślicie, że dostanę znieczulenie... ?
A i wczoraj wziełam sobie *spam*, będę go brać regularnie, mam nadzieję że pomoże, bo kaszel mi się zrobił silny i częsty, z nosa cieknie jak 150.
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
margola, hehehe :-) ja poki co nie mam weny na kupowanie jeszcze. i dobrze, bo etraz swieta, a to co roku u nas pandemonium wydatkowe. jak obkupie cala rodzine to ze dwie pensje pojda :-/ nie umiem wydac mniej. zreszta tak mamy, ze wszyscy sobie nawzajem kupuja, i na dodatek tak raczej forsiascy wszyscy.. wiec wiem, ile na kazdego wydaja, widze przeca.
ale mnie to cieszy, ogromnie powiem wam, ze to superfajne jest. ja juz nie dostaje takich niespodziewanych prezentow, tzn. rodzice, siostra, maz, wszyscy najblizsi kupuja cos, co im podpowiem, bo chce to dostac, bo mi potrzebne etc. ale od tesciowki i szwagierki co roku jakis fajny prezent - niespodzianke dostane i naprawde sie z tego ciesze jakies dobre kosmetyki, na ktore mnie zwykle nie stac, albo fajne akcesoria, o ktorych bym nie pomyslala, ze warto na nie wydac tyle kasy ;-)
ja juz zyje swietami 100% o niczym innym nie mysle niemalze.
ale mnie to cieszy, ogromnie powiem wam, ze to superfajne jest. ja juz nie dostaje takich niespodziewanych prezentow, tzn. rodzice, siostra, maz, wszyscy najblizsi kupuja cos, co im podpowiem, bo chce to dostac, bo mi potrzebne etc. ale od tesciowki i szwagierki co roku jakis fajny prezent - niespodzianke dostane i naprawde sie z tego ciesze jakies dobre kosmetyki, na ktore mnie zwykle nie stac, albo fajne akcesoria, o ktorych bym nie pomyslala, ze warto na nie wydac tyle kasy ;-)
ja juz zyje swietami 100% o niczym innym nie mysle niemalze.
Podziel się: