reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

wróciłam od ginki. Usg nie zrobiła bo miałam ostatnio 22. listopada robione i jest ,,świeże'' . Dała mi 1 globulkę GYNOXIN- jakąś wydzielina znalazła i bakterie. jakoś do tej pory bakterie jej nie przeszkadzały.A na ulotce przeczytała, że nie wskazane w czasie ciąży. Czy mam ją zaaplikować czy odpuścić sobie?
margola-gratuluję :)

Ostatnia edycja:
reklama
Margola - wielkie gratulację! To szalenie miło, że się człowiek cieszy na swoje maleństwo :-D
Ayene - odpoczynku życzę
Jak mężowi mówię teraz przez telefon, że go Synek pozdrawia (imienia jeszcze nie uzgodniliśmy), to ten się śmieje i mówi, że do niego jeszcze nie do końca dotarło, że to jest chłopczyk :-D

Co do alkoholu to ja mam smak od paru dni na miodek pitny - ale grzańcem też bym nie pogardziła ;-)
A co do niespodziewanek, to jak dziś myłam głowę (mam średnio długie, ale bardzo gęste włosy, muszę myć osobno nad wanną, nie dam rady z prysznicem) to tak mnie zaczął kręgosłup boleć, że hej. :-( Aż się boje jak to będzie później :szok:

aplikuj, a co tam! nie zaszkodzi, a pewnie pomoze.

u mnie tak sobie. niedobrze mi caly czas, odbija mi sie zupa, brrrrrr, taka zgaga, bo normalnie z trescia. fujjjjjjj. ale przebralam mala i nie bylo to takie straszne ;-)

Marma... buziak, kochanie. :*** wiem, ze pewnie jestes rozczarowana, ale... za kilka dni olejesz kwestie plci. zobaczysz.

ja co prawda jak glupia przy kazdym usg sie ludze.. no ale pewnie dopiero po porodzie przestane. ;-)
najgorzej, jak teraz zajmuje sie zabawkami - az mi sie serce wyrywa do lalek, ubranek, domkow, rozowych klockow.. wozkow.. kucykow... ech :-) no co zrobic!.. dla chlopow tez sa przeca fajne... bakugany... pistolety... spidermany... roboty.... eksperymenty... auta do skrecania... :-DDDDD

buziak wszystkim chlopaczkowym mamusiom!

no bo to jesr sprawiedliwość. Wy dzieczyny macie chłopów nadmiar, a ja bedę miała druga dziunię. Co prawda Hanka rozrabia prawie jak chłpak, ale prawie robi róznicę. Ale co tam, ja się na dziewczynkę też cieszę, tłumaczę sobie, że przynajmniej rzeczy będę miała po Hani. Marma nie łam się, najwyżej się wymienimy (żartuje oczywiście).
Muszę iśc do sklepu. Chleba nie ma ani grama. A Sebka rokada, czerwony na paszczy, nie mam sumienia go gonić. Tylko jak sobie pomyślę o tych -12st.... brrr

Marma, głowa do góry. Pomysl sobie o tych, które nie mogą mieć dzieci, albo rodza dzieci chore....

Ja bym teraz chciała chłopca, ale zaczynam powoli stawać się obojętna na płeć. Jak zobaczymy to nasze małe cudo po porodzie, pokochamy je tak mocno, że będziemy się smiać i dziwić, jak mogliśmy chcieć inną płeć ...:-)
Mam córę i mogę mieć drugą.

margola gratuluję!
marma głowa do góry, przynajmniej Kacperek będzie się miał z kim bawić :)
meriderka lepiej weź tą globulkę. Na wielu lekach, które lekarze przepisują ciężarnym jest informacja, że nie wskazane w ciąży, ale gorzej będzie, jak Ci się zrobi z tej małej infekcji coś większego i wtedy będziesz się musiała notorycznie katować wszelakimi globulkami- tak jak ja
lilou dotarłaś do Kornwalii? daj znać ;)

ciekawe, o jakiej płci ja dowiem się na jutrzejszym połówkowym ;)

reklama
Ja tez jestem po usg i chyba chlopak...... ale nawet 70% Pani nie chciala dac bo siedzial na pupie. Nie wiem jakos nie wierze bo ja tam ledwo co sie cos dopatrzylam. Tzn mialam swoj wlasny monitor nad soba wiec caly czas widzialam jak szuka i szuka i widze ze tam nic nie ma i ona nagle ze chyba chlopak bo jej cos tam miglo. Mowi ze ukrywa miedzy nozkami ale jakby miala wybierac to chyba chlopak. :)
takze dolacze pewnie do grupy chlopaczkowych mamusiek :)

Do góry