reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

moja malutka tez dzisiaj spokojniejsza, niby czuje ale takie delikatne- moze sie obrazila ze myslalam ze jest chlopcem ;-).
my tez juz po objadku, kuchnia posprzatana, teraz herbatka z cytrynka i miodem i cos slodkiego.

reklama
laurka- nic się nie martw, coś wymyślę-może jakiś renifer;-)

nati- a tam zaraz obraziła, zresztą podobno aż do porodu nie można być pewnym na 100% :-D

nati- a tam zaraz obraziła, zresztą podobno aż do porodu nie można być pewnym na 100% :-D
niby tak szczegolnie dziewczynka, mojej kuzynce cala ciaze mowili ze dziewczynka i jakie bylo zdziwienie przy porodzie jak sie okazalo ze nie bedzie Matylda tylko Mateuszek :), tylko ze moje USG bylo bardzo dokladne, maz nawet dokladnie widzial "cipeczke", ale juz sie bardzo ciesze, dziewczynki sa fajne :)

a jakiś czas temu czytałam, że był taki przypadek gdzieś na świecie, że urodził się wcześniaczek-dziewczynka i leżała w inkubatorze i po kilku tygodniach okazało się, że wykształciły jej się narządy męskie, czyli kobieta urodziła dziewczynkę, a ze szpitala do domu zabierała chłopca :/ to dopiero historia

lenka ja tez się na te pierogi zapisuję. Swoją droga natchnęłaś mnie - biorę się jutro za lepienie ruskich. Aż mi pachnie pierogami na sama myśl.
Ja już właśnie cierpię z powodu szyszki w tylko - za godzinę na usg, a po drodze jeszcze muszę jedną lekcję przeprowadzić.
Matko Sebek właśnie wrócił ze strychu z palenia i śmierdzi. Rzucił palenie 1,5 roku temu, rok nie palił i **** go wie po co zaczął znowu. Ble.

nati ja to bym chyba podejrzewała, że mi dziecko podmienili
swoją drogą narządy rodne wykształcają się stosunkowo wcześnie, więc to tym bardziej niewiarygodne

Moje dziecko też dzisiaj lenia załapało i trochę mało ruchliwe jest ;-) Niby się rusza, ale to tylko takie pojedyńcze kopniaczki, a nie jak zwykle cała seria. Może ta pogoda tak na nie działa :-)

mala_mysz ja właśnie ruskie lepiłam ;-) Z serem, ziemniakami i nutką mięty :-) Jak dla mnie najgorsze w robieniu obiadów jest ich wymyślanie. Właśnie szukam inspiracji na jutrzejszy obiad i nic mi do głowy nie przychodzi. A nasz wątek kulinarny coś kuleje ;-)

wlasnie z mezem rozmawialismy o tym, ze chyba malo prawdpodobne. Ewentualnie jajeczka mogly byc schowane ale "siusiak" to byl. dziwne

reklama
wiesz, ja już teraz nie pamiętam, ani gdzie to było, ani w którym tygodniu dzidzia się urodziła
są opinie, że już po 22tc dziecko może przeżyć poza macicą, ale gdzie i w jaki sposób to nie wiem, bo pewnie nie w Polsce...
może to dziecko urodziło się jakoś tak bardzo wczesnie i faktycznie te narządy nie były wykształcone...nie wiem...

Do góry