reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Nati_k a ile razy w sumie miałaś robionych usg na nfz? Ja chodzę też na nfz i jedyny minus tego jest chyba taki, że jest mało usg. Ja miałam robione tylko 2- w 6 tyg na potwierdzenie, potem chyba w 12, no i teraz będzie połówkowe. Co do ilości zdjęć, to zazdroszczę, bo ja ostatnio dostałam tylko dwa. Ale za to są dla mnie takie cenne, że jakoś specjalnie nad tym nie rozpaczam ;-)

reklama
Hej kobitki.

Melduje ze zyje i powoli mnie szal zakupó porywa, wlasnie wrocilismy.

Ale nie zawsze jest tak przyjemnie, przed zakupami mielismy mega spreczke z meżem, wpadlam w jakis szal i nie moglam przestac plakac, i oczywiscie szystko przez glupte...wstyd mi ze sie daje ponosic emocjom w tym stanie:(

Spokojnej nocki dziewczynki

cocosova, wspolczuje.. ale cos mi sie od poczatku wydaje, ze bedziesz miala corcie.
co prawda przy krakowiance tez stawialam na dziewczynke, ale... ;-) u siebie tez stawialam :-D wiec moze to na opak interpretowac jednak, te moje przeczucia?

lilou
, zazdroszcze podrozy.. ja kocham podrozowac i najchetniej tez bym gdzies smignela! ahhhhh..! a do anglii jedziesz, tak? to juz w ogole.. tyle pieknych rzeczy tam kupisz pewnie za smieszne pieniadze.. zaaaazdrooooszcze!

Dobry wieczór kobietki!
Doczytałam Was do końca i się dopisuję. Spędziłam miły dzień z siostrą i jej córcią, ale z wielkimi problemami wracałam do domu. U nas tak wszystko zasypało, że nie dość, że korki na drogach, to komunikacja prawie nie jeździ. Mąż mnie zawiózł rano - miał załatwić parę spraw "na mieście" to mnie podrzucił, czyli 50 minut zamiast 15 mu to zajęło. Wrócić nie mogłam, bo nie jeździły tramwaje - 1 raz na godzinę, o ile nie było ekstra awarii. Mąż postanowił po mnie przyjechać, bo ja musiałabym nocować, chyba, gdybym nie była w ciązy to poszłabym pieszo, ale tak to się boję bo ślisko. Skończyło się tak, że spotkalismy się w połowie drogi, bo on utknął w korku,a ja szczęsliwie złapałam tramwaj. I od pół godz. jestem w domu. Masakra. Dlaczego znowu zima zaskoczyła drogowców?

nati - gratuluję córeczki!!

witam agathę:)

cocosowa - nie martw się, że nie poznałaś płci, ważne że Dzidzia zdrowa:)

Cucumber
- cieszę się, że gorączka poszła precz:)

Rany ja się nie mogę doczekać środy, bo mamy USG. Najchętniej położyłabym się spać i obudziła w środę po południu żeby było szybciej :D

Dzień Dobry!Melduje się wczesnym rankiem.
A tak wogóle to od 4 nie mogę spać.Może jeszcze uda mi sie usnać ale coś mi się wydaje to wątpliwe.
Warszawa zasypana,drogi białe ,mój C już w drodze do pracy-biedny.
Życze miłego poranka i pozdrawiam :-)

reklama
Do góry