reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
mala_mysz- zdrowka dla Hani, mam nadzieje ze to nie boli
cocosova- szkoda, ze nie wiesz ktoz to tam w brzuszku siedzi ale najwazniejsze ze zdrowe.
Wiecie co a ja poraz kolejny jestem zadowolona z tego USG, jest to calkowicie na NFZ a wydaje mi sie ze pani gin jest bardzo mila, wyczerpujaco odpowiada na pytania, daje strone z opisem oraz dostalam 8 zdjec wiec wydaje mi sie ze dobrze trafilam.

Agathy, Laurka22 - dzięki dziewczyny, może faktycznie zabardzo panikuje ale to silniejsze ode mnie. Już nawet moja ciekawość odnośnie płci wygasła oby tylko dzidzik był zdrowy.

cocosova - niebawem dowiesz się kto mieszka w Twoim brzuszku, zdrówko jednak najważniejsze :)

lilou - udanego wyjazdu, wypoczywaj

Uciekam już spać, szybciej czas przeleci pa

lilou szerokiej drogi!

cocosova najważniejsze, że dzidzia zdrowa :) a płeć pewnie poznasz na 3d, może będzie lepiej widać? ;) wiesz, może to lepiej, że jeszcze nie wiesz, niż jakbyś miała usłyszeć to co ja, że np. chłopak, a na następnej wizycie, że jednak dziewczynka ;) zobaczymy, co tym razem mi wyjdzie w piątek...

Macie rację, zdrowie najważniejsze.
Jakoś tak się podłamałam. Właśnie się wyryczałam i już mi lepiej :) Popłakałam za te wszystkie pryszcze na buzi. Za włosy, które nie chcą odrosnąć z tej krótkiej fryzury którą wcześniej nosiłam. Za to, ze taka brzydka się czuję. I za to całe usg... Teraz mi się smiać z samej siebie chce. To chyba te hormony.

reklama
Do góry