reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Też mi się to nie podoba, bo bałabym się o główkę dziecka. A w wanience to sobie ją przytrzymam. Być może jak ktoś ma wprawę przy pielęgnacji dziecka to mu to nie będzie sprawiać problemu. Ja takiego doświadczenia nie mam.

reklama
hej ale pogoda masakra ,,,chociaż w domku jak sie siedzi to super .. niedługo swięta .

Czytam was sobie codziennie.Mam do was pytanie bo ja w czwartek mam połówkowe usg i lekarz kazał mi sie zastanowić czy chce 3 D czy 4 D ...a ja nie wiem jaka jest różnica ?pomocy

Moje Małe dziś jak na złość w ogóle nie rozrabia... Powiedziała Mu, że jak mnie solidnie nie skopie na dobranoc i rano to jedziemy na to USG. :]

Co do tego wiaderka... Hmm... ja bym się bała. Chociaż czytałam też o nim zdania wypowiadane w samych superlatywach.

ja już po krótkim spacerku, bardzo przyjemnie :)

co do wiaderek- mnie też to nie przekonuje...dziecko wydaje się być takie zgniecione...

paprotkaM z tego co wiem, to 4d to jest to samo co 3d tylko, że w kolorze

krakowanko - za 24h będę już u mojej gin, jeszcze nigdy tak bardzo nie czekałam na wizytę u lekarza. o 17ej będę kciuki trzymać. Jutro ma już niby mniej sypać tak że myślę że spokojnie dojedziemy, tylko może nas mocniej pomrozić

cucumber - mi się to waiderko nie podoba; różne nowości i ciekawostki mnie pociągają jednak w tej kwestii wanienka na 100%, nawet już w spadku dostałam taką śliczną różowiutką po bliźniaczkach kumpeli

paprotkaM - różnią się tylko kolorem, jeśli nie musisz dopłacać do 4d to wybierz to :)

Właśnie zauważyłam - jestem dziś na półmetku:-)
Ale martwi mnie, że ciągle nie potrafię rozpoznać ruchów maluszka - naprawdę wszystkie już czujecie jak fikają wasze dzidzie???

reklama
madziarkas ja delikatne kopniaczki czuję co jakiś czas, a tak to czuję takie bulgotki, stukanie
jak jesteś "w biegu" to możesz tego nie poczuć
najlepiej to czuć, jak się siądzie albo położy i da rękę na brzuszek ;)
nie martw się, nawet jeśli jeszcze nie czujesz, na pewno wkrótce poczujesz :)

Do góry