Też mi się to nie podoba, bo bałabym się o główkę dziecka. A w wanience to sobie ją przytrzymam. Być może jak ktoś ma wprawę przy pielęgnacji dziecka to mu to nie będzie sprawiać problemu. Ja takiego doświadczenia nie mam.
reklama
hej ale pogoda masakra ,,,chociaż w domku jak sie siedzi to super .. niedługo swięta .
Czytam was sobie codziennie.Mam do was pytanie bo ja w czwartek mam połówkowe usg i lekarz kazał mi sie zastanowić czy chce 3 D czy 4 D ...a ja nie wiem jaka jest różnica ?pomocy
Czytam was sobie codziennie.Mam do was pytanie bo ja w czwartek mam połówkowe usg i lekarz kazał mi sie zastanowić czy chce 3 D czy 4 D ...a ja nie wiem jaka jest różnica ?pomocy
Wiaderka Tummy Tub | Zakupy co o tym myślicie?
Ja chyba bym w to cos ze tak powiem bąbla nie wsadziła jednak wole tradycyjną wanienkę . Ale moze ktoś bedzie z tego zadowolony
Bachucha
Fanka BB :)
Nati - gratuluję dziewczynki :-) I dobrze, że się córką cieszy na siostrzyczkę :-)
A moje Małe cały dzień dziś rozrabia - od samego rana do teraz - bardzo mnie to cieszy
A moje Małe cały dzień dziś rozrabia - od samego rana do teraz - bardzo mnie to cieszy
krakowianka85
Moje Małe dziś jak na złość w ogóle nie rozrabia... Powiedziała Mu, że jak mnie solidnie nie skopie na dobranoc i rano to jedziemy na to USG. :]
Co do tego wiaderka... Hmm... ja bym się bała. Chociaż czytałam też o nim zdania wypowiadane w samych superlatywach.
Co do tego wiaderka... Hmm... ja bym się bała. Chociaż czytałam też o nim zdania wypowiadane w samych superlatywach.
madziarkas
krakowanko - za 24h będę już u mojej gin, jeszcze nigdy tak bardzo nie czekałam na wizytę u lekarza. o 17ej będę kciuki trzymać. Jutro ma już niby mniej sypać tak że myślę że spokojnie dojedziemy, tylko może nas mocniej pomrozić
cucumber - mi się to waiderko nie podoba; różne nowości i ciekawostki mnie pociągają jednak w tej kwestii wanienka na 100%, nawet już w spadku dostałam taką śliczną różowiutką po bliźniaczkach kumpeli
paprotkaM - różnią się tylko kolorem, jeśli nie musisz dopłacać do 4d to wybierz to
cucumber - mi się to waiderko nie podoba; różne nowości i ciekawostki mnie pociągają jednak w tej kwestii wanienka na 100%, nawet już w spadku dostałam taką śliczną różowiutką po bliźniaczkach kumpeli
paprotkaM - różnią się tylko kolorem, jeśli nie musisz dopłacać do 4d to wybierz to
madziarkas
Właśnie zauważyłam - jestem dziś na półmetku:-)
Ale martwi mnie, że ciągle nie potrafię rozpoznać ruchów maluszka - naprawdę wszystkie już czujecie jak fikają wasze dzidzie???
Ale martwi mnie, że ciągle nie potrafię rozpoznać ruchów maluszka - naprawdę wszystkie już czujecie jak fikają wasze dzidzie???
reklama
madziarkas ja delikatne kopniaczki czuję co jakiś czas, a tak to czuję takie bulgotki, stukanie
jak jesteś "w biegu" to możesz tego nie poczuć
najlepiej to czuć, jak się siądzie albo położy i da rękę na brzuszek
nie martw się, nawet jeśli jeszcze nie czujesz, na pewno wkrótce poczujesz
jak jesteś "w biegu" to możesz tego nie poczuć
najlepiej to czuć, jak się siądzie albo położy i da rękę na brzuszek
nie martw się, nawet jeśli jeszcze nie czujesz, na pewno wkrótce poczujesz
Podziel się: