reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
lenka, pamiętam tą bajkę. Idealnie pasuje do naszych urzędów.
Moja dzidzia też wariowała w nocy, aż mi się śniło, że mnie kopie i w końcu dostałam takiego kopniaka, że się obudziłam i zobaczyłam, że naprawde kopie a nie tylko we śnie ;)
Śnieżek fajny, ale drogi tak zasypane, że się o męża trzęsę. Kazałam mu się meldować jak dotrze wszędzie, gdzie ma jeździć. Po 14 ma jazdy z kursantką, dopiero się będę bała. Rok temu miał wypadek właśnie z kursantką, która wpadła w poślizg i mąż nie zdążył zareagować i rąbnęli w jakiegoś dostawczaka. Oczywiście głowa była rozbita, bo jako instruktor jeździ bez pasów.

nati, gratuluje!!! a wiec poki co raczej nie ma u nas parek..

lenko, mitaginko,
ja juz marze o kwietniu.. naprawde nie chce mi sie byc w ciazy ;-) wolalabym juz maluszka zobaczyc, usciskac, pokarmic :-) achhhhh.

ja w pracy, dzieci w p/kolu i ogolnie wsio gra. tylko ku...sko zimno!

buzia! milego dnia!

Śnieżek fajny ale zima znowu zaskoczyła drogowców.Ulice wogóle nie odśnieżone,ślisko i nadal pada.Mój C też się melduje że wszystko okey.
Ja muszę po południu babcię odwiedzić i tak szczerze to boje się prowadzić -chyba sobie odpuszczę tę podróż .Oczywiście komunikacją miejską nadal się boję jeżdzić -jakiś strach mnie ogarnia irracjonalny ,boję się że coś się stanie i nikt nie zaareaguje -zresztą taka znieczulica wszędzie

margola-moja Marysia dostała spadające małpki na dzień dziecka-fajna zabawa,bo i dorośli mogą się"pobawić"-też kupiłam ją na allegro.
A ja kupiłam dla niej taki domek-namiot ze zdejmowanym daszkiem-też na allegro i grę Piggy pop-nie pękaj prosiaczku...bo urodziny ma w Mikołaja,więc i prezent podwójny:)

nati-gratuluję kolejnej babeczki,super,ważne,że zdrowo się rozwija:)

agathy-witaj wśród nas!

Pędzę kończyć obiadek,bo za chwilę małż się zamelduje,a potem wybieram się do CH...kurcze,uwielbiam zakupy,mogłabym nawet nocować w sklepie:))

Witam się i ja w nowym tygodniu :)
Nati_k Gratuluję córci :)
Agathy Witaj
Ilou szczęśliwej podróży
Mocno zaciśnięte kciukasy za pozostałe wizyty , my wizyte połówkową mamy w piątek
Miłego dnia :)

mamusiaDorusia dałabyś linka do tego prosiaczka:) a mój brat też ma 6 grudnia urodzinki tyle że chłopisko teraz kończy 27 lat:))
ja też uwielbiam zakupy ale tylko jak mam wolną kasę:D

No tak Mikołajki 6.12 mój dostanie czekoladowego pod poduszkę i tyle :tak:

Musze się w końcu ruszyć i ogarnąć obiad -KOPNIAKA NA ROZPĘD POPROSZĘ !!

Dzień Dobry

Na początek składam mega gratki dla wszystkich uspokojonych po wizytach.
nati gratuluję zdrowej pannicy.
U nas też zima... piękna, cudowna, biała...A jeszcze piękniej jest, że siedzę w domku i nie muszę nigdzie chodzić. Też prezenty mam już w głowie... Hania ma zamówioną kuchnię, sanki naturalnie (mam nadzieję, że dojdą zanim śnieg się rozpuści) no i jeszcze czaję się na lego duplo-bo tak ostatnio widzę, że młoda potrzebuje się pobawić manualnie,że tak powiem. Dla mojego ukochanego wymyśliłam coś do ubrania np. sweterek.To ja głównie dbam o jego garderobę, bo on to jedne i te same spodnie by kupował, koszulki to koniecznie czarne a sweterki obowiązkowo w paski... wrrr... ja szału dostaję jak on coś sobie do ubrania kupi...
Oprócz tego mamy masę osób z rodziny, które trzeba też uraczyć jakimś prezentem... a ja osobiście mam troje chrześniaków:tak:
Piszecie o glukozie... eee tam....nie taki diabeł straszny jak go malują... Ja tez bałam się, że zwymiotuję czy coś w tym stylu-tak mnie nastawiano.. a tymczasem... poszło gładko i to bez cytryny, każdy chyba inaczej do tego podchodzi.

Ostatnio zajadam się jeżykami-obowiązkowo o smaku kawowym-a doopka rośnie pewnie bardziej niż powinna.
Zobaczymy jak z krwią i moczem, bo czeka mnie laboratorium w tym tygodniu.Czuję, że nie jest za dobrze z krwią, bo jakieś krwotoki mnie nawiedzają a z tego co pamiętam to wiąże się też z niedokrwistością.
A tak w ogóle wracając do tematu zimy, świąt... wyciągnęłam ozdoby, świeczki, stroiki, wieniec wisi na drzwiach a w radiu jak co roku "Last Christmas"...Miło się robi na duszy i jakoś tak cieplej od środka.
Buźka.

reklama
nati_k gratuluję córci!
U nas też śnieg pada, ale jest nieprzyjemnie, bo ostry wiatr wieje, byłam w sklepie i zmarzłam okropnie. teraz popijam herbatę z miodem i cytryną i poczytuję co napisałyście. fajnie być w domku w taką pogodę:)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry