reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Dzień dobry
Dzisiaj pieknie słoneczko świeci.Ale chyba zimnooo!!!

Tak sobie poczytałam co naskrobałyście i na wstępie :

Gratuluje udanych wizyt lekarskich .
Widzisz Krakowianko tak sie martwiłaś a wszystko jest dobrze .Cieszę się razem z Tobą.

Co do przypadłości dentystycznych to u mnie na pewno cała masa dziur w zębach ,muszę się wziąć za nie bo szczerbata będę.
Jeżeli chodzi o lecącą krew z nosa to najlepszy na to jest rutinoscorbin -można brać trzy razy dziennie po 2 tabletki .Mi pomogło i nie leci już.

Moje dziecko dzisiaj już trochę dało znać o sobie i pamiętam przez sen że było dość ruchliwe w nocy.
Zazdroszcze Wam kochane Kwietnióweczki żę już nie musicie wstawać w nocy ,ja niestety co 2 godziny biegam na siusiu .W pampersy się zaopatrze jak tak dalej będzie.
:-)

reklama
Cześć ababeczki. Ja znów tylko na chwilkę i tym razem nie z powodu sprzątania. Moja Hania wczoraj wlała mi kubek gorącego kakao do laptopa... Mam jeszcze malutką nadzieję, ze coś z neigo będzie, ale zobaczymy. Może byłoby lepiej, gdybym od razy wypięła o z zasilania, ale Hanka przy okazji polała soie rączkę, a akako było świerzo zrobione, więc na prawdę gorące i poleciałam ją pod wodę wsadzić, potem dopiero się sprzętem zajęłam. Tak czy owak, będę miała przez jakiś czas utrudniony dostęp. Postaram się zaglądać tu co jakiś czas, ale jak mi to wyjdzie to nie wiem. Do zobaczenia.

Cześć kochane :-)

Przeprasza ale nie mam czasu czytać. Teściowa przyjechała :-D Tak więc mam i posprzątane i jedzonko zrobione i dzieckiem ma się kim zająć no i mam w końcu jakieś towarzystwo. A dziś wybieram się na spotkanie z mama rozmawia. Idzie jeszcze któraś mamusia z Wrocławia?

Trzymajcie się cieplutko i wysyłam do was odrobinę pięknego słoneczka które świeci u mnie za oknem :-)

Dzień dobry!

U mnie postęp , wstałam o 10, czyli godzina do przodu:-D zadzwoniła teściowa, czy zrobić zakupy więc szybciutko muszę się ubrać bo zaraz będzie.

Nie ma jak obchodzić swoje urodziny przez cały tydzień:-)dziś przychodzą moje kochane przyjaciółki, więc muszę posprzątać chatkę i zrobić coś pysznego:-)

Miłego dnia, będę do Was zaglądać:)

Krakowianko - też przyłączam się do gratulacji, najważniejsze że wszystko dobrze z maluszkiem.

Te nasze małe kruszynki jeszcze ich nie ma a już są całym naszym światem :)

Biore się za sprzątanko, miłego południa

hellou :-)

moje dziecie nie lubi usg... znowu mnie brzuch boli. drugi raz po usg. chyba zaczyna sie mocniej ruszac wtedy i to stad.. no nie wiem. ech.

w pracy medze. i jakos nie mam na nic nastroju. ech.

a a propos rozmow uswiadamiajacych, skad sie biora dzieci - to u nas tata wsadzil do brzuszka dzidzie przez pepek ;-) wlasciwie dzieci same na to wpadly, ja tylko potwierdzam. :-D

buziam.

wrocilam od dentysty.
na krwawiace dziąsła:
wit C i meridol ( plyn do plukania i pasta)
wiec zaczne cytrynki jesc :)
troche mnie zdenerwowala dentystka- stwierdzila ze przyszlam za wczesnie za male dziurki- to co mam przyjsc jak bedzie bolec?? ale zrobila 1 a druga 20-stego.
co do samej wizyty no coz nic nie bolalo ( pewnie dlatego ze mala) ale niestety prawie zwymiotowalam takich dostalam mdlosci od tych zapachow, bleee
dzidzia za to uspokoila sie tylko jak usiadlam na fotelu, w poczekalni szalala

hej, hej
u nas też piękne słoneczko

ja za to wstawalam w nocy na siusiu, a do tego jakoś kiepsko spałam, dopiero nad ranem zapadłam w mocny sen, ale to standard ;)
wymyśliłam, że jak skończę kurację globulkami, to pójdę do innego gina zobaczyć co i jak. Nie jestem na 100% zdecydowana, że zmienię lekarza, ale przynajmniej się poradzę, a może trafię na kogoś, kto mi idealnie podpasuje? ;)

reklama
a ja się przed chwilką zapisałam do szkoły rodzenia. 50zł za 1 spodkanie, 7 spotkań zaczynających się od 2 lutego. Nawet okazało się, że pani zna mojego męża (to znaczy jej mąż i mój pracowali w jednym plutonie).Już wiem, że będzie fajnie bo przez telefon było bardzo przyjaźnie i sympatycznie.

Do góry