reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

jeny :szok: strasznie drogo! przepraszam za taka reakcje, ale az w szoku jestem... ja mialam dwa razy w tygodniu spotkania przez 8 tygodni, kazde spotkanie 15zl. duzo gratisow, wizyty ekspertow, atmosfera super! i dla chetnych jeszcze cwiczenia, w formie kolejnych spotkan..

reklama
ja jak wstępnie się dowiadywałam, to też takie są ceny
szkoła przy szpitalu, w którym myślę rodzić- 300 zł za kurs, a u położnej, którą też lekarz poleca, jeszcze więcej :baffled:
bezpłatna jest chyba jedna, ale bardzo liczne grupy i raczej wykłady, a nie ćwiczenia

ja nie wiem jak będą zajęcia wyglądały. Jest jeszcze inna szkoła rodzenia ale z innego szpitala i tam 400 zł. Dużego wyboru nie ma więc ceny skaczą w górę. Może dużo gratisów będzie hehee :) A ja idę właśnie tam, bo na ginkę przy porodzie to chyba nie ma co liczyć. jak zapłacę w szkole to może jakaś położna się zlituje nade mną.

nie wiem, moze moja taka przyszpitalna ;-) jakas tania. do dzis ma takie ceny. i spotkania sa przez 10 tygodni realizowane, wiec wiecej ich jest ;-)

tak czy inaczej, najwazniejsza jest atmosfera :-)

Tak czytam o Waszych szkołach rodzenia i u mnie jest bezpłatna,należe do programu chyba Zdrowa Mama i oni tam oferują szkołe gratis
Mam takie pytanie ,czy na takie zajęcia to można chodzić solo ,bez pertnera.Mój cały czas w pracy,ponadto jeszcze dodatkowe szkolenia robi aby móc więcej zarabiać i jakoś wątpliwe żeby miał czas aby mi towarzyszyć

lenka pewnie, że możesz chodzić sama. Przecież jak jakas kobieta jest singielką to nie zawsze chce brać osobę trzecią i ma pełne prawo być tam sama :)

ja się pytałam czy jak mąż nie będzie mógł to czy sama mogę- pewnie , że tak. Można też z kimś innym. Mąż mi oświadczył, że sama muszę do komendanta pójść i powiedzieć aby mu środowe popołudnia zrobił wolne. Co za pacan.
W toalecie wpadłam na genialny pomysł- jak ktoś jest singielką i sam będzie chodzić do szkoły rodzenia to powinien 50% płacić.

Ostatnia edycja:
Ja się jeszcze waham ze szkołą rodzenia... Prywatna, która by mi najbardziej odpowiadała: 300 zł, nie wiem, jak te przyszpitalne u nas: czy się płaci, czy nie.

Baby - Ty nie wiesz może, czy w Żeromskim jest odpłatna? Coś mi ten Żeromski z głowy wyjść nie może...

reklama
Cześć wszystkim :-) Ja od rana jakoś dziwnie się czuję :-( Wczoraj po stosunku zaczął mnie pobolewać brzuch. Zdziwiłam się, bo nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam. Rano wstałam i czuję takie dziwne napięcie w brzuchu. Aż musiałam sobie przerwę w sprzątaniu zrobić, bo cały czas "czułam" brzuszek. Martwię się czy z maleństwem wszystko ok :-(

Do góry