alexandra_73
Fanka BB :)
dobranoc )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki :-)
mi leci krew kilka razy dziennie. nie krwotok, tylko takie pekajace naczynka w nosie, kilka kropel. przy kazdym smarknieciu, codziennie. i nie teraz, jak mam katar, ale przez cala ciaze. masakra. juz wszystko wyprobowalam, nawilzanie inhalacjami, masc rhinopanteina, kremem nawet lagodzacym swoim smarowalam - i nic. po prostu jakies strasznie slabe naczynka mam w nosie, sluzowka wyschnieta czy co..
Gratuluję dziewczynek Ja już się przyzwyczaiłam do myśli, że w moim brzuszku już nie jest jakiś dzidziuś tylko dziewczynka Wreszcie mam jak się zwracać do brzuszkaNo więc witam po wizycie!!
Moje fasolki rozwijają się prawidłowo są całe i zdrowe, a teraz mega hit BĘDĄ DWIE DZIEWUCHY!!!!!!!!
Myślałam że mój mąż się przewróci, a ja się śmiałam jak szalona z niego. Także kochane pomału stan płciowy na forum się wyrównuje. Ważą po 300 gram a jak się wierciły.
Dobremala mysz- moja corka jak byla mala to miala pojecie:
- przednia pupa
- tylnia pupa
Mnie jakiś czas temu gina ostrzegła, żebym się nie wystraszyła jak mi zacznie kecieć krew podczas mycia zębów albo z nosa. Podobno w ciąży to normalne, bo mamy więcej krwi i naczynia krwionośne słabsze. Tak samo mogą się robić żylaki. Więc jak wypluwam trochę krwi myjąc zęby to nie panikuję dzięki tej informacji.nati_k mi też strasznie leci krew podczas mycia zębów. Nigd wcześniej tego nie miałam. Wyczytałam gdzieś, że w ciąży może się tak zdarzać. Jak będziesz pamiętała, to napisz mi, co powiedział Ci dentysta, bo ja zapomniałam o to zapytać, a chodzę prywatnie, więc nie będę szła na kolejną wizytę z tego powodu. Mi leci też czasami krew z nosa, nie mocno, ale zawsze.
Kochana, super Gratuluję synka Widzisz, wszystko dobrze się skończyłoWłaśnie wróciłam do domu, bo jeszcze po USG się widziałam z przyjaciółką i czekałam aż Mąż wyjdzie z pracy (bo wyrwał się tylko na USG) żebyśmy mogli wrócić razem.
Pewnie nie zdziwicie się bardzo jak napiszę, że mamy CHŁOPCA. :] Trzy razy mi lekarz pokazywał, bo nie chciałam wierzyć. A więc mamy Stasia. I wszystkie parametry są w porządku!!! I o dziwo temu lekarzowi udało się pozachęcać Stasia do zmiany pozycji i wszystko wymierzyć... Waży już 323 g. Ciąża o 4 dni młodsza niż wg OM, więc niewielka różnica. W opisie lekarz zaznaczył że "ograniczone warunki badania ze względu na położenie płodu" ale powiedział, że wszystko w jak najlepszym porządku.
Współczuję. Faceci naprawdę czasami nie mają wyczucia. No i do głowy im nie przyjdzie, że jak jesteśmy w ciąży to nas trzeba delikatniej traktować.Ale mnie wkurzył mój A. Normalnie całe jego wkurzenie poszło na mnie. WRrrrrrr. Zaczęło sie dzis od tego,że pokłócił się z ojcem,ze nie może oglądać swojego filmu, kłócąc się z nim jechał łaciną uliczną po całości przy mojej Mai. Jak dziecko poszło spać, to mu zwróciłam po raz enty uwagę,żeby tak nie robił. Po czym wydarł się na mnie.Ale zła jestem!!!!