reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

A jeszcze żeby było ciekawiej to marzyłam zeby dzidzia przyszła na świat właśnie kwiecień, maj
żeby już przez lato nie chodzić jak w pierwszej ciąży i poprostu jak nie zobacze na usg to nie uwierze...
mąż jest w szoku ale pozytywnym że trafiłam w dzień! oby test się nie mylił zrobiłam 2 razy no i @ brak objawy się zgadzają wiec musze uwierzyć że udało nam się.

reklama
Witam sredecznie i u mnie pojawiły się 2 kreseczki...Mam synka we wrześniu skończy 6 lat,wkońcu zapragnełam drugiego dziecka i jeden strzał i brak @ poprostu cud!!!
Jestem nowa na forum... przyjmijcie mnie do grona.

Pozdrawiam miłe panie;]

Witaj:)i gratuluje Tobie ja tez jestem tutaj nowa i poznaje dopeiro dziewczyny:)U mnie tez jest synek ale troche mlodszy bo skonczy niedlugo trzy latka.

ja tylko mam piersi powiększone i bolące trochę brzuch taki wiekszy sie wydaje i poranne mdłości one to po prostu mnie wykańczają a najgorsze jest to ze nic mi nie pomaga;/ i straszne huśtawki nastroju raz radosna za chwilę potrafię się popłakać o byle co a 5 min pozniej znowu zdenerwowana o coś to tez jest troche takie dziwne dla mnie ale da sie przeżyć też mam dużo śliny ale to akurat drobnostka ale wiem ze wszystko jest w porządku a to jest najważniejsze:)

Ja miałam takie zdenerwowanie przy pierwszej ciąży mam nadzieje ze mi to teraz się nie udzieli choć z natury nerwusek ze mnie..tą ciaże chciała bym przejsc inaczej ale czy sie uda nie wiadomo:)

mam taką nadzieje kasia 20021 choć jestem pogodniejsza niż ostatnio gdy się dowiedziałam że jestem w ciazy
tz prawie 6 lat temu moze dlatego ze nie było to planowane a teraz tak..i to tak za pierwszym razem nam sie udało..

reklama
natasza77 Dziękuję. Termin jeszcze nie ustalony, bo do lekarza dopiero za tydzień idę, ale z własnych obliczeń to koło 14 kwietnia.

Aligator dzieki, byłam najpierw w poniedziałek, było 303, i dziś powtórzyłam i jest 1050 mIU/ml

aldi.30 Na pewno się udało. Musisz być pozytywnie nastawiona, choc ja też nie mogłam długo uwierzyć (zrobiłam 5 testów). Wybierz się na bete, będziesz mieć pewność.

Ja też tak jak wy dziewczynki mam już jednego synka. Teraz czas na córcię. ;-)

Krakowienki, chciałam zapytać do jakiego lekarza chodzicie? POzadrawiam.

Do góry