a_gala
Fanka BB :)
wow...to goraco witamy Cie wuyu08 i serdeczne GRATULACJE!!!!
a jak sie czujesz? czy jusz zauwazylas jakies pierwsze ciązowe dolegliwosci?
a jak sie czujesz? czy jusz zauwazylas jakies pierwsze ciązowe dolegliwosci?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karolcia - ale ja musiałam do gin iść, bo kwetsia przyjmowania leków musiała zostać u mnie wyregulowana. Za chwilę w wątku fasolkowym wstawię zdjęcie fasolinki. Chyba niepotrzebnie panikuję. Miałam tak nieregularne cykle (od 28 do 40 dni), że do poczęcia mogło dojść później, niż przyouszczałam i ciąża też jest przez to młodsza. Ale ja taka obrzydliwa panikara właśnie jestem. Jutro na betę pójdę (i tak ją muszę zrobić) i się uspokoję - ufam, że tak będzie.
Cześć, chciałam się przywitać z wszystkimi "kwietniówkami". Właśnie dziś testowanie wyszło nam pozytywne.
witam wszystkie mamusie kwietniowre dzieki kochane za wsparcie i kciuki ale niestety juz po zawodach zycze wam jeszcze raz spokojnej ksiazkowej ciazy:*
No ja jestem już po pierwszej wizycie.Mam leki,luteinke i nospe dostałam bo jest wcześnie żeby zapobiec ewentualnym skurczom i za tydzień na kolejne usg. Mam dużo odpoczywać i śpię całymi dniami a w nocy filmy oglądam. Co do temperatury brzuszka się nie zastanawiałam ale zazwyczaj jest ciepławy??????????
KAŻDY DZIEŃ JEST WALKĄ O SZCZĘŚCIE I MIŁOŚĆ