reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

acronka to faktycznie przeboje miałaś w tej przychodni niezłe
mała mysz to super, że córa robi postępy ;) teraz już powinno być z górki

mnie cały dzień boli głowa, powtórki z popołudniowych wymiotów nie bylo i mam nadzieje, że nie będzie, ale generalnie czuję się tak sobie...

reklama
Heh witajcie. Ja niestety też w zeszłym tyg po kąpieli zobaczyłam, za na piersiach robią mi się czerwone krechy. Kupiliśmy Mustelę no i mam nadzieję, że coś to da. To pierwsza ciąża ale ja niemłoda jestem jak na nią wiec i skóra nie ta :(. Oby tylko takie były straty :/.
mitaginka mnie też często bardzo boli głowa i mam kłopoty ze snem. Łażę na spacery wieczorem żeby się lepiej spało. Unikam łykania prochów ale czasem się nie udaje... No i ostatnio dopada mnie też często zgaga. Właśnie w ciąży dowiedziałam się co to jest.
To tyle marudzenia. :)
Poza tym czekam na 29tego kiedy mamy USG w 21 tyg i się pewnikim dowiemy co to za stwór mi tam siedzi :)

Pozdrawiam

wyciagnelam sokowirowke i zrobilismy z mezem soczek marchwiowo-jablkowy, pychota.
kurcze tylko czemu mycie tej maszyny zajmuje dluzej niz picie??
od wczoraj ciagle doslownie ciagle chce sie pic.

Rany, dziewczyny, ja nie wiem co to rozstępy. Na szczęście i tfu tfu, żeby nie zapeszyc. Chyba mam dobre geny, poza tym zawsze na brzuszku miałam troche tłuszczyku i może dzięku temu? skórę na piersiach mam napiętą, ale na razie zadnych objawów, paćkam cycki kremem oliwkowym z masłem shea i oliwką dla dzieci. Siary tez nie mam.

Mala-mysz - z tym składkami to mnie ku...ca (za przeproszeniem) strzela. Udowadniaj wszędzie, że nie jesteś garbata, że znasz swoje prawa, że płacisz. I jeszcze przepraszaj, że w ogóle czegoś potrzebujesz. W niektórych miejscach to tylko groźba skargą do NFZ odnosi skutek.

Witajcie dzieweczki,

witam się wieczornie. U mnie bez zmian, remont postępuje- MAM PIĘKNE NOWE DRZWI WEJŚCIOWE:-D

Jejku, wy tyle o jedzeniu i mi się chce teraz czegoś dobrego i nie wiem na co mam ochotę, ale chyba padnie na biały ser z cebulką i śmietaną.

Odliczam dni do USG - jeszcze 4.

Właśnie sie mało nie posikałam przez wlasną rodzinę ze śmiechu. Hania odegrała nam scenkę, jak to jedna z dziewczynek w przedszkolu miała koszmar. Mniej więcej tak: "Zuska cemu ksycys? - powiedziała pani. Byl u mnie nietopez! - odpowiedziała Zuska Tylko ci się sniło, idź spać". Na to Sebastian (właśnie umył Hankę i kładliśmy ją spać): "Kładź się Haniu i śpij, bardzo Cię kocham - powiedział tata, E tam, wcale nie - powiedziała Hania. Oczywiście, że tak - powiedział tata i przeczytał Hani bajeczkę." I w tym miejscu usiadł i na prawde zaczął czytac bajkę.

Hania jest przebojowa :)
Acronka - współczuję przejść z Zus, ciekawe co mnie czeka. od wczoraj mam L4 na siebie, ale wcześniej 9 dni na Jaśka miałam. teraz mam wpisane leżenie, ciekawe czy przyślą mi kontrolera do domu, pewnie to możliwe. Od 3 mies opłacałam wyższe składki i pewnie się im to nie spodobało.

naszło mnie na coś dobrego. w piekarniku siedzi ciasto drożdzowe. tylko spać mi się chce, a tu trzeba czekać

Witam kochane!

Jakoś cały dzień w biegu,ale to przez ten remont i tyle,non stop coś do zrobienia.Jeszcze muszę podłogi omyć-jak któraś nie ma ochoty na sen-to zapraszam do mnie...:))

Poza tym-od wczoraj mój brzuch dosłownie faluje-dzidzia rusza się dość intensywnie,pewnie już swoje waży..
Życzę dobrej nocki i uciekam do roboty..

A jak macie ochotę na coś słodkiego-to polecam Duplo,jak dla mnie-rewelka:))

reklama
hejka,
miałam dzisiaj szlony dzień, cały poza domem, zakupy, wizyta u teściowej, potem sprzątanie w domu, szybki obiad, kino idopiero wróciliśmy do domu, a jeszcze muszę skończyć piec ciasto wiec pewnie nie szybko się położę. Buziaki dla wszystkich mamusiek :)

Do góry