reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Dzień dobry kochane :-)

Wiem, wiem, znowu długo mnie nie było. Musicie mi to wybaczyć, wybaczycie? :D

Chciałam się pochwalić, że byłam na wizycie i będę miała SYNA !!!!! :D:D:D:D:D:D Będzie Bartłomiej :-) Można mnie wpisać do tabelki :-)
Nawet nie wiecie jak się cholernie cieszę :) No i ominie mnie różowe :D :D :D

Poza tym spadło mi ciśnienie, nie muszę brać tabletek, i nie muszę do szpitala :-)
Ogólnie wszystko się rozwija książkowo, mały również:)

Ruchy czuję codziennie, najbardziej rano i wieczorem :)

reklama
witaj krecik
hm to juz z 5 dziewczynka :)
dzikuska- gratuluje chlopczyka
normalnie 1 raz w zyciu bylo mi niewygodnie w wannie, jakos duszno i blee. woda lekko zimna nawet wiec to nie od ciepla. mam zatkane ucho a chwilami 2 wiec to pewnie blednik sie odezwal albo cos podobnego, choler nie glupie uczucie

dzieki slysze ledwo ale slysze.
mialam kilka dni temu zapalenie ucha bol potworny i zostalo mi zatkane. u mnie to normalka, taka glupia konstrukcja ucha- patyczkami czyscic nie moge, wiec tylko taka wielka szczykawa i woda z mydlem. ale nie nawidze tego uczucia wiec zawsze jestem zla jak mi sie zatka.

nati - 30 lat to piękny wiek, co ten Twój się czepia?chyba żartował. Ja tam się wcale nie czuję na te 30.
Ten artykuł, do którego linka dałaś napisał lekarz u którego robię USG :) Świetny specjalista. Jest jednym z niewielu w PL, którzy się w takim zakresie zajmują genetyką prenatalną i jest naprawdę świetny.

aenye
- mój problem polega na tym, że wiele rzeczy kupuję od czapy (impuls, spodoba mi sięitp) i potem nijak to mogę ze sobą zestawić.
Mam jakąś chandrę ciążową przydałaby się terapia zakupowa, np z Tobą :) tylko mamy na razie straszliwy dół finansowy :(

Miłego dnia wszystkim życzę!
korzystamy z pięknej pogody i idziemy na jakis mega spacer.Moze to juz ostatnie podrygi takiej pieknej jesieni. Kto wie.

acronka ;-) no a poza tym dzieli nas bagatela jakies 500km ;-) ale fakt, ze na chandre najlepsze zakupy. ja nawet jak mam 20zl w porftelu potrafie cudenka upolowac ;-) takie poprawiajace humor *******ki. a co. chocby dla dzidziola :-)

reklama
Ojej, doczytałam wszystko.

Produkujecie tego wszystkiego:))
niusiaagusia gratuluję chłopca, faktycznie spoko tych chłopaków u Nas mam nadzieje,że i ja do mamuś chłopców będę należała.

mitaginga
dobrze robisz,ze nie bierzesz tego swiństwa, jak trzeba to trzeba, ale jak rozwarcia nie ma a szyjka normalnie, to faktycznie no-spa powinna wystarczyć.
No i: WSZYSTKIEGO NAJ I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ TYCH POWIEDZIANYCH I TYCH NIGDY NIEWYPOWIEDZIANYCH

Cucumber
jeżeli chodzi o korzystanie ze swoich praw, to ja jestem za, po to jest, żeby korzystać, nie bez powodu to wymyślono. Co do wzdęć, to ja tez należę, to grona wzdętych, gazy też. masakra.

Anwoj współczuje kochana tych nerek...jejku, trzymaj się rybko :*

Mała mysz no już się o Ciebie martwiłam...dobrze,ze się odezwałaś. U nas tez z kasą strasznie krucho. Ucałuj Hanię. Moja koleżanka też ma kłopot ze swoją córcią i sedesem, też bierze pod uwagę wizytę u psychologa. To chyba dobry pomysł. Trzymam kciuki. Super,że z dzidziusiem 0kej.

Nati to współczuję "niespodzianki" komornikowej. Nam też krucho...:(

Klaudencja
ja nie mam pojęcia co z ta krwią w moczu, nigdy nie miałam. Spokojnie czekaj do wizyty, dowiesz się co i jak. Trzymam kciukasy-wszystko będzie okej.

Aenye, Lilou mój A. tez oszalał na punkcie dextera, ja nawet jednego odcinka nie widziałam, muszę zobaczyć co to:)
Aenye ja też bym poszalała na zakupach, ale ani kasy, ani wiedzy na tema płci:(

Asiunia powodzenia na tym zabiegu, mój chrześniak też miał, poszło jak po maśle:)

Dzikuska gratulacje, gratulacje syncia:))

Ja dziś wracam od koleżanki. Wypoczęta jestem na maksa. Dobrze mi zrobiła przerwa od teściów:))Miłej niedzieli.

Do góry