jestem za. ostatnio nawet stwierdzilam ze 9 msc a wlasciwie prawie 10 to stanowczo za duzo. przez pierwsze 3 msc to sie nawet jeszcze oszczedzalam a teraz juz nie bo naprawde to za dlugi czas. chociarz wczoraj i dzisiaj to nie jestem w stanie palcem ruszyc. Jak juz ucho mniej boli to teraz brzuch. wiec leze i mysle czy juz brac nospe czy nie.Wiecie ciąge się martwimy o nasze dzidzie chciałabym żebyśmy to miały już za sobą
reklama
alexandra_73
Fanka BB :)
mitaginka - kciuki zacisniete,wszystko bedzie super!!!
lilou
Witajcie,
Skończyłam oglądać dextera i znów mam czas na bb:-)
Kurcze w nocy już myślałam że pojadę na pogotowie. Wieczorem leżałam sobie przed kompem, wstaję przebrać się w piżamę patrzę a całe majtki wilgotne. Wystraszyłam się że to sączące się wody płodowe, ale w nocy już ok.
Staram się myśleć pozytywnie, ale mam jakieś złe przeczucia , i tylko czekam aż stanie się coś złego. Wiem że to chore myślenie, ale nic nie mogę na to poradzić
mitaginka trzymam kciuki za wizytę!
Skończyłam oglądać dextera i znów mam czas na bb:-)
Kurcze w nocy już myślałam że pojadę na pogotowie. Wieczorem leżałam sobie przed kompem, wstaję przebrać się w piżamę patrzę a całe majtki wilgotne. Wystraszyłam się że to sączące się wody płodowe, ale w nocy już ok.
Staram się myśleć pozytywnie, ale mam jakieś złe przeczucia , i tylko czekam aż stanie się coś złego. Wiem że to chore myślenie, ale nic nie mogę na to poradzić
mitaginka trzymam kciuki za wizytę!
alexandra_73
lilou - dla swietego spokoju zaopatrz sie w paski do badania odczynu ph .po aminopunkcji mialam uczucie,ze popuszczam...na pudelku sa wskazniki kolorow.wazny jest odczyn - kwasny, ktory odpowiada jasnym kolorom na pasku po przeprowadzeniu badania.
kolor ciemny, granatowy opowiada odczynowi zasadowemu i wskazuje na
saczenie się wod plodowych.
kolor ciemny, granatowy opowiada odczynowi zasadowemu i wskazuje na
saczenie się wod plodowych.
niusiaagusia
mamuśiowata...
Czesc dziewczyny,ja juz po lekarzu,świetny facet ze świetnym podejsciem,mysle ze to odpowiedni czlowiek na odpowiednim stanowisku...odrazu wzial sie do rzeczy,razem przy tatuśiu wiec tez w niebo wziety jest...wiec tak, Faktycznie dzidzius spory ale mowi ze nie ma co sie martwic bo poprostu ma duzy brzyszek i pomimo mniejszej glowki to jest ok wszystko,wyliczal rozmiar móżdżku,serduszko dokladnie sprawdzal bo ja mam wade, i wszystko powiedzial ze jest ok,a jak ja stwierdzilam ze to dobrze to on ze lepiej niz dobrze bo doslownie na TIP TOP dzidzius jest jak najbardziej zdrowy(kregoslup,zgryz,nerki,serce,mozg,zoladek i pecherz) krew tez wszedzie bez wiekszych odchylow doplywa wiec jest super...
waży troche mniej niz mi tamten wyliczyl bo 344 gr a termin porodu mam na 31 marzec :-) (nie wyrzucicie mnie? ) ulozenie tez jakims cudem jest podluzne glowkowe... no i najwazniejsze...to jest CHŁOPIEC!!! A tak chcialam dziewczynke... ale jest dobrze bo zdrów jak ryba a reszta to pikuś...
No i wiadomo jak to ze mna ,wpadlam odrazu do sklepu i kupilam duuuuzzzooooooo meskich ubranek...tylko jakos rodzina to mocno zawiedziona,bo doslownie wszyscy czekali na dziewczynke bo u nas sami chlopcy,tylko moja corka poprzednia to taki jeden rodzynek sie trafil...
No i tyle w skrucie...zaraz troche nadrobie zaleglosci w czytaniu i jak mi sie uda to wkleje troche zdjec synka bo te w 3D i 4D są superowe...
waży troche mniej niz mi tamten wyliczyl bo 344 gr a termin porodu mam na 31 marzec :-) (nie wyrzucicie mnie? ) ulozenie tez jakims cudem jest podluzne glowkowe... no i najwazniejsze...to jest CHŁOPIEC!!! A tak chcialam dziewczynke... ale jest dobrze bo zdrów jak ryba a reszta to pikuś...
No i wiadomo jak to ze mna ,wpadlam odrazu do sklepu i kupilam duuuuzzzooooooo meskich ubranek...tylko jakos rodzina to mocno zawiedziona,bo doslownie wszyscy czekali na dziewczynke bo u nas sami chlopcy,tylko moja corka poprzednia to taki jeden rodzynek sie trafil...
No i tyle w skrucie...zaraz troche nadrobie zaleglosci w czytaniu i jak mi sie uda to wkleje troche zdjec synka bo te w 3D i 4D są superowe...
jola.24
niusiaagusia fantastycznie!!!! najważniejsze ze dzidzia zdrowa i ty sie uspokoiłaś
Faceci dają czadu na naszym kwietniowym forum, ide twego syncia na liste wpisac, daj znac jak juz imię wybrane;-)
Faceci dają czadu na naszym kwietniowym forum, ide twego syncia na liste wpisac, daj znac jak juz imię wybrane;-)
A
asiunia876
Gość
niusiaagusia wiedzialam ze bedzie dobrze!!! No i gratuluje synka! Ja tez juz chce wiedziec hihi
reklama
A
asiunia876
Gość
ja dolaczam sie do tych co czekaja az limit chlopcow sie wyczerpie i wtedy my lapiemy dziewczynkia wogole sa jakies dziewczynki??
Aligator i moze Joll? ktos jeszcze???
Podziel się: