reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Dzień dobry. ;) Mąż mnie "zaprzęgł" do przepisania Mu notatek ze szkolenia, więc ja dziś jak na mnie wcześnie zaczynam funkcjonowanie. ;) Ale w piżamie :] i zamierzam jeszcze pod kołdrę wskoczyć. ;)

Aeyne - przykro mi z powodu tego dysku... Ale może jeszcze uda się coś z tym podziałać?

Acronka - no mnie te z BE też na cieplejsze wyglądały, ale jak przymierzyłam w sklepie to się zdziwiłam. ;) W H&M byłam, jak jeszcze zimowych rzeczy nie mieli. Ale myślę, że warto popatrzyć. :)

reklama
witam z pieknie zachmurzonego trojmiasta
cocosowa,koot-gratuluje ruchow
baby- gratuluje synka
tak bedzie wojna :(
tak sie zastanawiam bo niby to moja druga ciaza ale 1-sza byla ponad 13 lat temu to chyba moje cialo "zapomnialo" jak to jest i tak naprawde to mozna mowic ze tak jak przy 1 wszystko ma prawo sie zachowywac

Ktoras z Was pisala, ze brzuch boli jak by ktos skopal. mnie od kilku tyg dziwine boli brzuch ale nie niepokojaco nie wiedzialam jak to nazwac, jak bolacy i pelny pecherz tak dziwnie. I wlasnie uswiadomilam sobie jak bym byla pokopana a najsmieszniejsze jest to ze wieczorem po niezlym kreceniu malucha mnie najbardziej boli.

Ostatnia edycja:
Bachucha może u Ciebie jest łożysko z przodu po prawej i dlatego ruchy czujesz po lewej?:confused:
Hmm, tylko u mnie łożysko jest nisko na tylnej ścianie, ale może i po prawej, to małe kopie z lewej ;)

Baby - gratuluje synka :-)

Ayene - szkoda dysku :-( , mojej siostrze padł kilka lat temu dysk, wieloletnia kolekcja zdjęć, dokumentów i filmów, większość odzyskali jej spece z Bitu BITComputer.pl •• Sklep komputerowy nieprzerwanie od 1991 roku trochę kosztowało, ale chyba z 500zł, a nie kilka tysięcy.

Nawiasem mnie dziś pierwszy raz zmuliło po śniadaniu i zwróciłam wszystko, popiłam herbatę i też - chyba trochę późno na takie numery... :szok:

Ostatnia edycja:
Witam się z rana.

Ayene też mieliśmy taką sytuację w firmie i nie pamiętam ile nas to kosztowało ale tragedii nie było. Tylko nam dysk wirus załatwił i nie dało się wszystkiego odzyskać :(

Nati to mnie wczoraj tak brzuch bolał. Ale myślę sobie że to z przemęczenia i troszkę polatałam w weekend.

A ja właśnie kombinuję jak się dziś dostać z małym na spotkanie. Fatalna pogoda on czuje się ok ale dalej to zapalenie uszu i nie chcę z nim przebywać na dworze. Muszę skombinować jakiś transport. Albo ojca zaciągnę albo znajomych....

Witam. ja dzis ostatni dzień na L4 i jutro powrót do pracy. jak ja bym chciała juz do kwietnia zw domku zostać:( Lecę do szpitala do taty. Ciągle na intensywnej. Może dzis wyjmą mu dreny z brzucha bo biedak chodzic nie może. Po trzech operacja ja pewnie tez na czworaka bym się czołgała. Miłego dnia babeczki.

Witam kobiety.

NIe było mnie troche ale głowy nie mialam. Okazalo sie ze Oluś ma infekcje układ moczowego. Wczoraj przeryczałam pół dnia ale już sie otrząsnęła, no cóż trzeba z tym walczyc.

Gratuluje wszytskich poznanych płci a dokładnie synusiów;) Kto mi dał znac to uzupełniłam w liście, mam nadzieje ze nie pominęłam. A moze macie juz imiona to piszcie;)
Ja przez kilka ostatnch dni zapomniałam ze w ciązy jestem, synus caly czas na rekach bo goraczkowal, mam nadzieje ze sie to na maluszku nie odbije.
Miłego dzionka kobietki

Witam:)

Gratuluje chłopaków i udanych wizyt i badań lekarskich.

Wczoraj byłam na zakupach i nie mogłam się oprzeć aby kupić co nieco maleństwu.
Kupiłam ręcznik rożek,kilka grzechotek,skarpetki,itp.Tak szczerze to wykupiłabym pół sklepu ale się opanowałam :-)
Mnóstwo rzeczy przecież dostanę więc narazie poczekam z większymi zakupami.

Właśnie wróciłam z pracy ,byłam ustalić sobie grafik na następny tydzień.
Zobaczymy jak będę wydajna ,w sumie 3 miesiące na zwolnieniu byłam.
Cieszę się że nareszcie wyrwę się z domu.
W sumie to tylko 2 dni będę pracować po 8 h a reszte po 4 .Więć nie jest żle :-)

Hej.
Aenye - współczuję utraty zdjęć, mam nadzieję, że uda się je odzyskać.
Jola, Marma - mam nadzieję, że dzieci szybko wrócą do zdrowia.
Meriderka - 3maj się, niech tato wraca szybciutko do zdrowia, i do domu.
Obudziłam się niedawno. Jem teraz śniadanko. Na 14 do pracy.
Miłego dnia życzę !

reklama
Witajcie :)

na Śląsku nawet dzisiaj słońce świeci ;)

zamierzam dzisiaj robić fasolkę po bretońsku, od kilku dni za mną chodzi
chodzi za mną też wizyta u fryzjera, śniło mi się, że byłam ;) w ogóle we śnie szykowałam się do jakiejś dużej imprezy- nawet suknię wieczorową przymierzałam ;)

Do góry