reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

ja już ugotowałam fasolkę, ale niestety ją przesoliłam :szok:
mam ostatnio tak, że wszystko wydaje mi się mało słone, nawet jak mój mąż twierdzi, że jest słone, to ja i tak dosalam. A teraz skoro sama wyczuwam, że przedobrzyłam, to dla niego to pewnie będzie Wieliczka ;-)
nadal pięknie świeci słoneczko, może się skuszę na krótki spacerek...

reklama
ja już ugotowałam fasolkę, ale niestety ją przesoliłam :szok:
mam ostatnio tak, że wszystko wydaje mi się mało słone, nawet jak mój mąż twierdzi, że jest słone, to ja i tak dosalam. A teraz skoro sama wyczuwam, że przedobrzyłam, to dla niego to pewnie będzie Wieliczka ;-)
nadal pięknie świeci słoneczko, może się skuszę na krótki spacerek...
mam to samo, znajomy jak zona byla w ciazy to napisal jej kartke ile ma soli dawac i sie tego miala trzymac, podobno w ciazy to normalne.
odebralam wyniki krew w sumie ok troche za duzo leukocytow,neutrocytow a za malo limfocytow
mocz gorzej w osoczu sa bakterie i to sporo kupilam sobie urosept dopiero za 2 tyg ide do lekarza wiec moze szybciej przejde sie do lekarza rodzinnego

ja tez strasznie sole :-D w ogole wszystko musi miec taki mocno wyrazny smak, mocno kwasne, mocno slodkie, mocno slone... ;-)

acronka
, dzieki. zawioze na pogotowie komputerowe, bo sie malo znam. dzwonilam i facet wydal mi sie bardzo fajny, uspokajal i mowil, ze powinno sie dac zrobic dysk, bez odzyskiwania danych. generalnie on sie wlacza i probuje chodzic, tylko komp go nie wykrywa. bosz, trzymajcie kciuki. przed swietami tego tysiaka czy cos wolalabym wydac na prezenty :-/

buziaki, milego dnia..

Nie wiem czy to tutaj bo właśnie dopiero się zarejestrowałam ale jestem przyszłą mamą z TP na 16 kwietnia i chciałam się przywitać. Tak wiec WITAJCIE!! :)

Witajcie ;-)
Czytam was od jakiegoś czasu i postanowiłam do was napisać i dołączyć ;-)
Jestem obecnie w (początek) 18 tygodniu ciąży;-) termin mam na 7 kwietnia;-)
Jak narazie bez żadnych komplikacji oczywiście miałam momenty wymiotne ;-( ale już przeszły na szczęście. Jestem już długi czas prawie od początku ciąży na l4 ze względu iż 3 lata temu poroniłam i przez tak długi czas nie mogłam zajść w ciąże.Na szczęście się udało .pozdrawiam

dziewczyny mam pytanie do was już powoli myślę o wózku dla dziecka co myślicie a może nawet znacie ten wózek coneco barracuda coneco barakuda.jpg

reklama
Do góry